covid coronavirus politica firmei noastre

Firma noastra cauta in aceasta perioada de criza sa acopere pe de o partea toate necesitatile clientilor nostri dar pe de alta parte cu respectarea masurilor de profilaxie pentru CoVID 19. De aceea, atelierul de productie publicitara lucreaza in format standard de program insa termenele de livrare se pot decala. Toate comenzile se doreste a fi realizate in termen, dar vrem sa mentionam ca depindem atat de materialele furnizorilor nostri cat si de alte situatii neprevazute drept forta majora. Pe de alta parte relatia directa cu clientii este sistata (cu exceptia unor cazuri exceptionale), orice comanda facandu-se online sau telefonic iar livrarile se fac prin curierat sau livrare directa UBER ori BOLT (in bucuresti).

In contextul acestei crize cautam sa oferim solutii eficiente pentru clientii nostri, prin realizarea de produse si servicii de curatare si distrugere germeni de virusi si bacterii. Urmariti in cadrul acestei rubrici: „Life-protect” noile noastre produse si servicii pe care le oferim cu drag si profesionalism.

Supravietuim dar impreuna cu virusul

Trebuie sa intelegem ca acest virus este unul din multele greutati pe care omenirea le a avut si le va avea in istoria sa. Si peste care a trecut prin implicare sociala si organizare pragmatica. Se pare ca acest virus va ramane mult timp in jurul nostru si ce putem sa facem este sa invatam sa traim impreuna cu virusul: prin protectie, profilaxie si in cel mai rau caz tratare.

Asta presupune sa ne continuam viata, cu mai mare grija de igiena noastra dar viata sociala si implicit economica trebuie continuata. Nu vorbim de cele doua-trei luni de izolare sociala completa, care sunt strict necesare in a intelege intreaga lume ca ne confruntam cu un inamic foarte puternic. Noi ne referim la viitorul pe termen lung, caci economia nu poate fi stopata mult timp.  Altfel am intra intr-un blocaj economic care duce la haos institutional cauzat de lipsurile alimentare si de marfuri in general.  O locomotiva oprita complet e foarte greu sa o mai pornesti.

Alt mod de viata, alt mod de afaceri

Avem in fata noastra o mare provocare: pentru a supravietui ca specie trebuie sa ne adaptam situatiei de fapt schimbandu-ne modul de a trai. Dar si  de a face afaceri.

In aceste momente si afacerile se schimba, iar daca vrem sa supravietuim ca afacere trebuie sa ne adaptam, fiecare tip de afacere in parte, e valabil pentru orice afacere. Acest lucru presupune:

  • adaptarea afacerii pentru online
  • securizarea si igieniezare dupa o serie de protocoale atata a relatiilor intriseci afaceri (angajatii, mixul de marketing) cat si in relatiile directe cu clientii
  • crearea de noi servicii si produse adaptate contextului CoVID 19

Ce facem noi pentru protectia noastra si a dvs.

Tocmai pentru a face fata noii situatii de criza si firma noastra s-a adaptat

  • am sistat orice relatii directe cu clientii acolo unde nu sunt necesare
  • sistam pe termen nedefinit orice alte activitati care nu sunt stricte necesare (amenajari, tehnologizari non-urgente, etc)
  • activitatea in atelier se redefineste in functie de noile conditii de igiena si profilaxie
  • ne axam pe activitatea online atat in domeniul de productie publicitara dar mai ales in cadrul serviciilor noastre de promovare online catre clienti
  • realizam noi servicii si produse in contextul CoVID 19

Cu ce te putem ajuta

Deoarece ne pasa si dorim sa ajutam la protejarea afacerii dvs. am inceput sa oferim servicii si produse in contextul CoVID 19 . Ele sunt si vor fi disponibile pe domeniile de activitate pe care deja le oferim dar si in domenii tangentiale insa care ne-au atras atentie pentru necesitatile clientilor nostri si ale afacerilor acestora.