PROMO-GREEN2_01_04

Productie publicitara – Tipografie – Grafica DTP - Web Marketing

Imaginea firmei d-voastra in fata clientului este cea mai importanta!

Respectati-va clientii comunicand cu acestia prin email-uri personalizate mobile-friendly.

70 % din utilizatorii de internet folosesc mobile si alte device-uri asemanatoare pentru accesarea e-mailurilor. Un email conceput in mod profesionist pentru accesul de pe mobil denota respect fata de acestia.

1. Ce puteti face?

In primul rand trebuie sa va informatii cu privire la criteriile necesare pentru a realiza email-uri mobile-friendly. Practic, toate email-urile pot fi vizionate de pe mobile, insa doar cele adaptate pentru vizualizarea pe mobile prezinta informatia intr-um mod lizibil. Pentru mai multe detalii accesati urmatorul link: Email Friendly care va indruma cum puteti afla acest lucru.

2. Creati-va email-ul template 

E-mail template este un fel de pagina de antet pe suport digital. Implemetarea siglei trebuie sa fie realizata profesionist (o imagine pixelata, cu blur sau alte defecte vizuale trebuie evitate) iar ulterior adaugati datele de contact, inclusiv cele de facebook ori alte pagini Social Media. Nu uitati sa respectati criteriile de mobile-friendly mai sus definite. Atentie la link-urile din email, trebuie sa fie valabile, de preferat sa duca catre site-ul d-voastra.

3. Introduceti template-ul in programul de email.

Orice program de email folositi, acesta are posibilitatea implementarii email-ului personalizat de d-voastra ca model initial pentru viitoarele email-uri ale d-voastra. Deoarece fiecare program de email este aparte, nu va putem consilia decat printr-o cerere personalizata. Ne puteti contacta la office@optimbirou.ro

4. Ati reusit.

De acum puteti deschide foarte usor un nou email care sa fie deja personalizat cu sigla si datele de contact ale firmei d-voastra. Si mai ales email-urile d-voastra vor fi mobile-friendly, respectand clientii care acceseaza email-urile de pe mobile si totodata respectandu-va propria imagine.

Doriti mai multe informatii?

Noi va putem oferi servicii profesioniste de consiliere in acest domeniu.

Va oferim pachete promotionale de EMAIL TEMPLATE pornind de la 20 EURO. Contactati-ne iar noi va vom face o oferta speciala si personalizata.

De ce la noi?

Avem o experienta de peste 10 ani in advertising si de peste 15 ani in afaceri B2B. AM CRESCUT odata cu INTERNETUL, dar va oferim o promovare digitala din perspectiva MIX-ului de MARKETING, imbinand teoria cu practica.

Contactati-ne ACUM!

Daca apelati la unul din pachetele noastre promotionale EMAIL TEMPLATE pana pe 15 iunie 2015, veti primi

O reducere de 10% pentru oricare din serviciile noastre de Marketing Online, valabila pana la sfarsitul anului 2015.

Trimite-ti un email la adresa noastra office@optimbirou.ro iar in cel mai scurt timp va vom raspunde.

 Contactati-ne iar noi va dam idei. "Ideile nu costa, lipsa lor: DA!"

Serviciile noastre sunt complete in domeniul Marketingului On-line, acoperind bineinteles si acest domeniu de email mobile-friendly.

1. Promovare Social Media

2. Web design

3. Soft de optimizare vanzari - CRM

4. Optimizare SEO

5. Campanii de e-mailing

6. Campanii PPC

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru, in urma unui apel telefonic sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Ajutati-ne sa mentinem mereu actualizata lista potentialilor nostrii clienti: daca nu mai doriti sa primiti ofertele noastre va rugam sa ne instiintati. Scopul nostru este de informare intr-un mod respectos si onest a d-voastra, tocmai de aceea va ramanem recunoscatori fie ca doriti ori nu, sa mai fiti informati pe viitor.

 Copyright © www.optimbirou.ro
Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: office@optimbirou.ro