Oferta noastra SPECIALA cuprinde pachete care pot fi adaptate in functie de necesitătile dumneavoastra cu preturi pornind de la 50 euro + TVA.

Beneficiati de o reducere de 66 % (de la pretul standard de 30 euro/ora +TVA pentru consiliere in domeniu online si Social Media)

Beneficiati GRATUIT de unu sau chiar doua video de prezentare de 1 min a produselor sau serviciilor clientului la nivel profesional ridicat.

pentru mai multe detalii accesati OFERTA SPECIALA

Vizitati website-ul nostru pentru a vedea si ce alte servicii mai prestam: www.optimbirou.ro

Ce va oferim in cadrul acestor pachete?
– Concepere campanii google adwords
– Setari aferente google Search
– Setari aferente google Display
– Concepere campanii Facebook
– Postari Facebook saptamanale

O noua tendinta in cadrul campaniilor de emailing: VIDEO NEWSLETTER.Newsletter-ul este un instrument eficient de comunicare cu clientii, oferindu-va posibilitatea de a va prezenta produsele, ofertele, de a pastra o imagine proaspeta a brandului dvs. in memoria clientilor.

Statistic, prezentarile video de pe internet au cel mai mare impact asupra clientilor. Promovate pe facebook, youtube, pe propriul website sau pe cele partenere.

Newslettere pot fi transmise periodic pe email (saptamanal, de exemplu) catre abonatii site-ului dvs. De asemenea, newsletter-ele trebuie integrate in website firmei dumneavoastra intr-o rubrica speciala, cu toate newsletter-ele postate de-a lungul timpului.

Inainte de a se decide, fiecare potential client din mediul online cauta cat mai multe referinte despre produsele sau serviciile dorite, cautand si pe site-ul dvs. noi si noi informatii care sa le confirme continuitatea de pe piata a brandului dvs. De aceea este necesar ca newsletterele sa fie disponibile pe site-ul dvs, si mai ales intr-o forma cat mai atractiva, inclusiv video.

Promovarea online sub forma video va ajuta sa ajungeti mai usor la clienti. Ce este concret promovarea online, Social Media sau CRM? Stiti cum puteti dezvolta online afacerea firmei prin campanii eficiente de emailing?

Noi va ajutam sa realizati si sa distribuiti newslettere cu impact puternic asupra clientilor, pe care vi le propunem si in format video. Avem experienta de peste 10 ani in domeniul de publicitate online dar si in productie video.

Drept exemplu, puteti viziona prezentul newsletter in format video accesand player-ul de mai sus.

Pentru prima intrevedere va oferim gratuit o consiliere in ceea ce priveste „creionarea” strategiei necesare ca firma dvs. sa fie promovata online intr-un mod eficient:

Inainte de ofertarea finala vom face o evaluare gratuita a strategiei de desfasurare a mixului de marketing in domeniu online si Social Media a firmei dvs.
Va asiguram o imagine profesionala a necesitatilor de automatizare si administrare a bazelor de date emergente din promovarea online si mai ales Social Media, adica solutii CRM
Nu conteaza ca sunteti din alta zona a tarii. Noi va asiguram intercomunicare remote PC.
Suntem alegerea cea mai buna pentru companiile care au deja o afacere eficienta dar care vor sa debuteze online sau care doresc sa-si imbunatateasca site-ul existent. Indiferent daca sunteti o firma mai mica sau o companie mare, dispunem de resursele, experienta si creativitatea necesare pentru a pune in aplicare planul dvs. de promovare online a afacerii.

Suntem constienti ca resursele financiare si planificarea unui proiect sunt foarte importante, de aceea respectam bugetul si timpul dumneavoastra si va oferim solutii de promovare online si Social Media fiabile, la preturi rezonabile!

cu stima

Eugen LOVIN
0722 77 25 20

Design by optimbirou.ro ©2016 Contur Divers SRL