Daca nu puteti vizualiza acest newsletter accesati aici on-line

PROMO-GREEN2_01_04

Productie publicitara – Tipografie – Grafica DTP - Web Marketing

Site-ul tau este in pericol sa moara de plictiseala? Da viata site-ului tau!!

Doar pana pe 15 August 2015 consiliere GRATUITA pentru animarea site-ului tau

Cu mai bine de o luna in urma cei de la Mozilla au decis sa scoata temporar platforma FLASH din lista lor de addon din motive de securitate. Pe piata din Romania utilizatorii de internet folosesc in mod egal cele doua browsere de cautare Mozilla Firefox respectiv Google Chrome.

Cu ce te afecteaza pe tine ca proprietar de site?

Site-ul tau risca sa fie blocat de catre Mozilla daca are inglobat Flash in el adica sa nu mai fie vizualizat bine de catre utilizatori. Totodata este in pericol sa nu fie bine indexat de catre GOOGLE in cazul in care ai implementate pe site reclame, slidere, videoclipuri, animatii in platforma Flash. Vizitatorii site-ului tau care folosesc Moziilla Firefox vor intampina probleme atat in vizualizarea acelor materiale Flash cat si navigarea lor va fi ingreunata, provocand delay-uri foarte mari ale paginii. Din acest motiv traficul site-ului tau ar putea fi grav afectat, riscand sa pierzi trafic din pricina greutatii de navigare.

 Ce inseamna ca site-ul tau sa fie animat HTML5?

Animarea HTML5 presupune o indexare completa de catre Google, dar mai ales stimuleaza vizitatorul site-ului sa interactioneze si sa urmareasca cu placere informatiile pe care le oferi pe site-ul taua. Se realizeaza o interfata activa intre utilizator si site-ul tau implicandu-l pe acesta in relationarea directa si dorinta de cumparaturi, navigarea nedepinzand de plugin-uri care pot intarzia sau chiar bloca timpul de raspuns al site-ului tau la diferiti vizitatori.

Ce poti face?

Echipa noastra ofera CONSULTANTA GRATUITA cu privire la noile moduri de animare a site-ului, care pot functiona perfect pentru ambele browsere. Mai multe detalii si oportunitati de animare a site-ului gasesti aici -> animeaza-ti site-ul

1. Slideshow-uri de prezentare.

2.Video prezentari.

3.Customizarea site-ului prin pop-up-uri

4. Animatii 2D si 3D html5 pe suport javascript

5. Animare comunicare cu vizitatorii prin CHAT PLUGIN-uri.

Actioneaza cat mai repede, pentru ca orice intarziere poate face site-ul sa moara de plictiseala, dublata bineinteles de lipsa de vizitatori

 Trimite un mail cu site-ul tau la adresa noastra office@optimbirou.ro iar in cel mai scurt timp iti vom raspunde cu privire la pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru rezolvarea acestei probleme.

De ce sa apelezi la noi?

Alege Optim Birou pentru ca avem experienta de peste 10 ani in advertising

 Sunati iar noi iti dam idei. "Ideile nu costa, lipsa lor: DA!"

OFERIM GARANTIA SATISFACTIEI.

Orice proiect dezvoltat cu noi in anumite conditii iti asigura o garante a satisfactiei de 30 zile de la data predarii. Detalii...

 

Serviciile noastre sunt complete in domeniul Marketingului On-line

1. Promovare Social Media: Metoda revolutionara de promovare specifica acestor timpuri. Comunicarea este cel mai important lucru, iar firma dvs trebuie sa ramana mereu in contact cu clientii dvs. Metoda cea mai raspandita este o campanie Social Media, unde puteti sa fiti in contact mereu cu clientii dumneavoastra. Serviciile includ, promovarea Youtube, promovare Facebook, precum si alte retele de socializare ( Printerest, LinkedIN, Twitter, REDEDIT, GOOGLE+, etc.)

2. Web design: Categoria ce implica aspectul firmei dumneavoastra in mediul virtual. Pagina de internet este practic imaginea cu care firma dumneavoastra se prezinta in fata publicului virtual. Este interfata relationara dintre client si firma, portalul de relatie de business, unde clientul intra in contact cu produsele, si realizeaza finalmente si vanzarea.

3. Soft de optimizare vanzari - CRM : CRM-ul reprezinta un soft de management ce ajuta foarte mult la stabilirea unei comunitati in cadrul clientilor dumneavoastra. Cu ajutorul acestui soft inteligent va puteti selectiona clientii in functie de categorii si comercializa oferte speciale pentru cei fideli. Mai mult, platforma este o baza de date care culege informatii despre clientii dumneavoastra pe baza tranzactiilor facute de acestia, oferind si un raport detaliat, si atentionandu-va cand apar oportunitati cu privire la un client, cand puteti face up-sell sau cross-sell, ce produse ii puteti oferi, ori ce reduceri aferente. Bonus, cu ajutorul acestui soft puteti realiza o campanie de e-mailing targetata, in care trimiteti informatii selectate la ce clienti doriti, in functie de criteriul de departajare pe care dumneavoastra l-ati implementat.

4. Optimizare SEO : Reprezinta procesul de urcare al site-ului dvs in rank-ul de cautare a Google, astfel incat pagina dumneavoastra sa fie in topul cautarilor si traficului pe domeniul in care activati.

5. Campanii de e-mailing: Campaniile de e-mailing sunt o foarte buna sursa de promovare. Cu ajutorul unui newsletter iti poti promova usor si cu succes afacerea si produsele tale. Aceasta campanie poate fi rulata direct din site sau cu ajutorul soft-ului CRM (recomandat)

6. Campanii PPC: Campaniile PPC ( pay-per-click ) sunt campanii platite pentru ca afisul sau produsul dumneavoastra sa fie promovat sub titlu de reclama. Se pot realiza campanii PPC prin Google Ads, Facebook Ads, sau Youtube ads PPV (pay-per-view). Eficienta acestor campanii este garantata si a devenit un "must" pentru industria de promovare online.

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru, in urma unui apel telefonic sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Ajutati-ne sa mentinem mereu actualizata lista potentialilor nostrii clienti: daca nu mai doriti sa primiti ofertele noastre va rugam sa ne instiintati. Scopul nostru este de informare intr-un mod respectos si onest a d-voastra, tocmai de aceea va ramanem recunoscatori fie ca doriti ori nu, sa mai fiti informati pe viitor.

 Copyright © www.optimbirou.ro
Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: office@optimbirou.ro

Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link . Dezabonare