Avem 15 ani de experienta in marketing, publicitate.
Si 5 ani de experienta in promovare online.

Promovarea in mediul online prin intermediul retelelor sociale a devenit o modalitate tot mai raspandita de a propaga continutul cu caracter mediatic.

Exista ca in orice domeniu, niste etape aparent simple insa totusi destul de complexe de realizat in vederea unei campanii de promovare de succes pe reteaua de socializare Facebook ( cea mai raspandita din zilele noastre) cu peste 6.1 milioane de romani conectati pe aceasta retea si 1,23 miliarde de utilizatori pe luna a retelei sociale.

Precum un studiu arata ca, aceasta retea de socializare a adus „parintelui” sau Mark Zuckerberg titlul de cel mai tanar miliardar cu o avere de 34.8 miliarde de dolari, dovedind astfel ca reteua este profitabila. Acest lucru determina faptul ca si afacerea dumneavoastra promovata in mediul online prin intermediul Facebook, va poate rotunji conturile atata timp cat publicitatea retelei este folosita la maximum potential.

Mic secret: Vizitatorul online este respectat prin continut social media, nu prin clickuri „goale”. Un vizitator online respectat va putea deveni un client fidel, un „clickbait follower” nu o va face niciodata

Pasii incipienti pe care vi-i propunem pentru a incepe cu dreptul campaniile Facebook:
– Creare cont facebook
– Personalizare pagina
– Creeare informatii suplimentare ( Harta, program, preturi etc )
– Inserare continut media reprezentativ ( fotografii, videoclipuri, articole etc)
– Campanii Facebook ADS
– Postari cat mai dese
– Continut clar si atractiv
 

Mic secret: Cel mai important pentru promovarea online este targetarea. Selectarea clientilor potentiali dupa criterii bine stabilite

FIRMA NOASTRA VA OFERA OPORTUNITATEA DE A ACHIZITIONA UN PACHET PROFESIONIST DE PROMOVARE FACEBOOK cu preturi de la 50 euro per luna.Completati formularul de mai jos si aveti doua luni gratuite! Vezi conditiile de mai jos.

Pachetul poate include, in functie de pretul sau:
– Postari pentru cresterea numarului de like-uri
– Campanii pentru cresterea reach-ului
– Promovari speciale-oferte
– Campanii de engagement
– Servicii de copywrite si marketing concept
 Nota: – Pachetele sunt disponibile doar la incheierea unui contract de minim 3 luni.
– Toate fotografiile, videoclipurile si tematica postarilor sunt furnizate de catre client. Daca se doreste implementarea si cautarea materialelor de catre firma noastra se vor percepe taxe aditionale personalizate conform cererii dumnavoastra.

Primele doua luni sunt gratuite!

      1. Completeaza formularul de mai jos si pentru primul contract de minim 6 luni ai gratuite DOUA LUNI din pachetul ales.

OFERTA ESTE LIMITA, COMPLETEAZA ACUM DACA VREI SA BENEFICIEZI DE ACEASTA GRATUITATE!

    Vrei sa ne contactezi?