logo design promovare publicitate brand

Noi dăm viață conceptului de logo și îți aducem reclama perfectă. Dacă ai idee sau nu despre cum vrei să arate logo-ul viitoarei tale afaceri de success, îți oferim sprijinul nostru profesionist și îți punem la dispoziție posibilități nelimitate.

Poți deveni și tu un brand internațional dacă ai un logo adecvat !

7 pași simpli pentru a avea un logo pentru afacerea ta:
•    Alege unul din pachetele noastre disponibile pe ofertele speciale sau pe site-ul nostru www.optimbirou.ro.
•    Vei Primi de la noi confirmarea conform căreia, comanda ta a fost înregistrată de noi.
•    Plata se face cash sau ordin de plată  cu un avans de minim 50 % din valoarea de facturare.
•    Contactează-ne prin email la office@optimbirou.ro și trimite-ne viziunea ta asupra logo-ului / siglei firmei. Imediat după acest punct echipa noastră va începe lucrul la proiectul pe care l-ați comandat.
•    În terment de maxim 5 zile noi îți vom trimite primele modele, în conformitate cu cerințele dumneavoastră.
•    Contactează-ne pentru feedback pozitiv ( în cazul în care totul este ok și ești mulțumit de cum arată proiectul ) sau negative ( în cazul în care dorești modificări, împreună cu noile indicații cu privire la acestea ). Poți operă câte modificări dorești dar în limita unui termen de 30/60/90 de zile ( în funcție de pachetul ales )  de la inserarea comenzii.
•    Finalizarea Proiectului – După ce am primit feedback-ul dumneavoastră, vă vom trimite toate fișierele finale, comfrom cerințelor.

Realizarea Logo-ului :

1.Etapa Investigării :
Dumneavoastră veniți la noi „sa ne cunoastem!”
– care este domeniul dvs de activitate, cum vă poziționați față de concurență și în general față de piață.
– care sunt propunerile d-voastră cu privire la noul logo ( cerințe legate de culori, simboluri, font-ul, etc )

  1. Etapa Conturării:  „Noi va Creionăm Imaginea!”
    În această etapă. bazați pe cerințele dumneavoastră, noi vă  realizăm mai multe variante de siglă/ logo.
  2. Etapa prezentării : După ce am realizat modele de siglă/logo vi le prezentăm, urmând că dumneavoastră să va decideți asupra uneia, sau să mai retușăm ceva la cererea dumneavoastră, în varianta aleasă.
  3. Etapa Finalizării : După ce noi finalizăm proiectul dumneavoastră, în conformitate cu cerințele aferente, va livrăm fișierul sursă ( fișier format .cdr – Corel Draw  sau Photoshop), dar și variantele în format .jpg, pdf, png.

Se poate și mai simplu :
Fă-ne o vizită (programata in prealabil prin telefon)  la showroom-ul nostru din Bulevardul Burebista Nr, 3, BL D16, SC 4, Parter, și în maxim 15 minute ideea ta poate căpăta o formă. ( Atenție Sigla/ Logo-ul nu se finisează în 15 minute, ci doar se conturează ideea asupra graficii și tematicii împreună cu clientul pentru viitorul logo !)