Cum va putem personaliza sticla:

Printare UV direct pe material

In prezent avem la dispozitie doua echipamete speciale de printare direct pe material sticla:

 • XF 2030: dimensiune de 3 x 2 metri

Comanda minima este de 300 euro + TVA dar rezolutia si stabilitatea printarii pe suportul sticla este foarte buna. Se recomanda in utilizari de design interior si exterior.

 • format A3: dimensiune 300x420mm

Comanda minima este de 100 euro + TVA, se foloseste in signalistica si decor

Autocolant pe sticla

In cazul unor personalizari speciale de productie publicitara sticla se poate personaliza prin colantare

 • suprafata este recomandabil a fi dreapta dar se poate oferi si solutii de colantare pe suprafete curbe
 • autocolantul poate fi printat deja sau se poate folosi autocolant colorat in masa sau texturat deja de la producator.
 • exista si autocolant speciale pentru sticla cu imitatie de sablare sau alte texturi asemanatoare
 • comanda minima: 100 euro + TVA

Gravura laser pe sticla

Echipamentul folosit pentru gravura laser pe sticla are dimensiunea de 600x900mm.

 • Se pot personaliza atat obiecte cu suprafata dreapta. Comanda minima 100 euro + TVA
 • Cat si pe obiecte curbate: sticle, pahare, globuri. La acest echipament se foloseste un dispozitiv special de rotire a acestuia astfel incat personalizarea sa se faca exact pe suprafata curbata. Suma minima per comanda in acest caz este de 200 euro + TVA.

Servicii de gravura pe sticla

Procedeul de gravare sticla cu laser ofera o solutie precisa pentru a se obtine design-uri speciale prin gravare dintr-un anumit material. Fisierele se predau in format DWG, PDF sau DXF de catre client pentru realizarea de sticla gravata sau putem realiza noi serviciul de pregatire grafica aferenta gravarii.
Se emite un fascicul laser care debiteaza materialul la temperaturi foarte ridicate (ardere, vaporizare), desi procedeul este de „rupere” , nu de topire. Se poate obtine un nivel foarte ridicat de gravare cu detalii la milimetru pe o gama diversificata de materiale dar nu cu mare adancime. Am realizat servicii de gravare pe multe modele de sticla, atat plana cat si rotunda (de exemplu pahare). Gravare metal se face pe o suprafata de format maxim 1000×500. Pentru produse mai mari putem gasi alte solutii de personalizare inclusiv prin sablare.

 1. Info lucrare
  Trimiteti lucrarea dvs iar noi o sa verificam daca solutia laser este pretabila si pentru dvs., in functie si de materialul dorit.
 2. Simulare grafica
  Noi va putem realiza o simulare chiar si 3D a produsului dorit de dvs., astfel incat o sa puteti vizualiza produsul finit in mediu virtual.
 3. Testare
  Facem testele aferente in functie de materialul dorit si de grafica aferenta. Putem ajusta puterea si viteza pentru a le potrivi materialului in speta.
 4. Gravare metal
  Dupa configurarea setarilor, aparatul de gravare va urmari tiparul realizat dupa liniile vectorizate ale fisierului sursa

Firma noastra ofera servicii speciale PREMIUM de gravura sticla cu laser.
In ultima vreme, cererea laser s-a axat pe servicii de gravare pe sticla inclusiv trofee. genul acesta de lucrare este insa mai pretentioasa pentru ca presupune si conceptualizare unor solutii aferente.
In procesul de pregatire ale unor astfel de servicii trebuie sa tinem cont atat de grafica aferenta cat si de materialele metal dorite a fi gravate.
Mai jos aveti o prezentare video a unei lucrari executate.

Personalizare pahare din sticla

Un serviciu aparte il reprezinta pahare gravate. De obicei putem personaliza majoritatea genurilor de pahare dar gravura pahare se poate face numai dupa ce facem un test de gravare pahare.

Un mic secret: solutii de gravare pe pahare sunt avantajoase numai daca este o comanda de minim 25 buc (pentru ca suma minima de comanda este de 100 euro)

Simulare grafica 3D pentru proiectele speciale

Aveti nevoie de o simulare grafica cat mai realista in ceea ce priveste proiectele dumneavoastra? Noi va putem ajuta. avem experienta de peste 15 ani in grafica publicitara inclusiv 3D

  Vrei sa ne contactezi?