Servicii de gravura pe sticla

Procedeul de gravare sticla cu laser ofera o solutie precisa pentru a se obtine design-uri speciale prin gravare dintr-un anumit material. Fisierele se predau in format DWG sau DFX de catre client pentru realizarea de sticla gravata sau putem realiza noi serviciul de pregatire grafica aferenta gravarii.
Se emite un fascicul laser care debiteaza materialul la temperaturi foarte ridicate (ardere, vaporizare), desi procedeul este de „rupere” , nu de topire. Se poate obtine un nivel foarte ridicat de gravare cu detalii la milimetru pe o gama diversificata de materiale dar nu cu mare adancime. Am realizat servicii de gravare pe multe modele de sticla, atat plana cat si rotunda (de exemplu pahare). Gravare metal se face pe o suprafata de format maxim 1000×500. Pentru produse mai mari putem gasi alte solutii de personalizare inclusiv prin sablare.

Vrei sa iti configurezi singur placuta gravata dorita? Apasa butonul CONFIGURATOR.

 1. Info lucrare
  Trimiteti lucrarea dvs iar noi o sa verificam daca solutia laser este pretabila si pentru dvs., in functie si de materialul dorit.
 2. Simulare grafica
  Noi va putem realiza o simulare chiar si 3D a produsului dorit de dvs., astfel incat o sa puteti vizualiza produsul finit in mediu virtual.
 3. Testare
  Facem testele aferente in functie de materialul dorit si de grafica aferenta. Putem ajusta puterea si viteza pentru a le potrivi materialului in speta.
 4. Gravare metal
  Dupa configurarea setarilor, aparatul de gravare va urmari tiparul realizat dupa liniile vectorizate ale fisierului sursa

Firma noastra ofera servicii speciale PREMIUM de gravura sticla cu laser.
In ultima vreme, cererea laser s-a axat pe servicii de gravare pe sticla inclusiv trofee. genul acesta de lucrare este insa mai pretentioasa pentru ca presupune si conceptualizare unor solutii aferente.
In procesul de pregatire ale unor astfel de servicii trebuie sa tinem cont atat de grafica aferenta cat si de materialele metal dorite a fi gravate.
Mai jos aveti o prezentare video a unei lucrari executate.

Personalizare pahare din sticla

Un serviciu aparte il reprezinta pahare gravate. De obicei putem personaliza majoritatea genurilor de pahare dar gravura pahare se poate face numai dupa ce facem un test de gravare pahare.

Un mic secret: solutii de gravare pe pahare sunt avantajoase numai daca este o comanda de minim 25 buc (pentru ca suma minima de comanda este de 100 euro)

Simulare grafica 3D pentru proiectele speciale

Aveti nevoie de o simulare grafica cat mai realista in ceea ce priveste proiectele dumneavoastra? Noi va putem ajuta. avem experienta de peste 15 ani in grafica publicitara inclusiv 3D

Vrei sa ne contactezi?