Cinci pași pentru realizarea unui proiect de reclamă luminoasă:

1.Conceptualizarea textului

2.Simularea pe o poză din locația respectivă

3.Propunera către client a dimensiunilor și materialelor de iluminat precum și a prețului aferent lucrări

4.Prelucrarea proiectului – tăierea, vopsirea(este opțională în cazul în care nu doriți să fie vopsite) și implementarea sistemului de iluminat în litere

5.Montajul (opțional)

 

Acest produs publicitar reprezintă cea mai eficientă cale de promovare a afacerii tale. În mintea consumatorului totul ține loc de prezentare, de aspectul tău, de ușurința cu care poate să dea de produsele și serviciile tale.

Cu ajutorul nostru profesionist, putem face „lumină” și în afacerea ta. Acest aspect chiar contează!!! Noi îți venim în ajutor cu cele mai bune materiale, și cei mai profesioniști angajați, servicii realizate în timp optim și de calitate.

1.Casete luminoase

Au format standard de paralepiped, dar putem executa și formate speciale (rotunde, eliptice și alte formate speciale, chiar 3D).

Iluminarea poate fi realizată prin neon, gaze spectrale sau leduri și poate presupune o iluminare normală, în cant sau chiar cu efect hallow.

Materialele folosite cel mai adesea sunt plexy-glass-ul transparent și alb-lăptos, PVC KOMATEX, cornier metalic și polyplan backlight.

Drept decorațiune se apelează la autocolante speciale de iluminare, colorate în masă sau printate pentru out-door. Suplimentar se poate apela și la vopsire standard ori chiar electrostatică.

 

b.Litere volumetrice luminoase

creează un tot unitar aparte, tocmai de aceea sunt menționate separat.

Iluminarea poate fi realizată prin neon, gaze spectrale sau leduri și poate presupune o iluminare normală, în cant sau chiar cu efect hallow ori gen “oală”

    Vrei sa ne contactezi?