Cu ce putem ajuta?
Personalizarile in domeniul de productie publicitara constituie un serviciu aparte care ofera posibilitatea de realizare de inscrisuri cu brandul sau mesajele publicitare dorite de client.
Procedeele tehnice aferente pentru personalizari sunt foarte multe iar noi va oferim o gama larga, care pot fi chiar si combinate in scopul obtinerii de rezultate optime in domeniul publicitar prin personalizari profesioniste.

Avem experienta de peste 15 ani in productie publicitara

Personalizari cu personalitate

Personalizarea gravare: este o procedură specială de inscripționare, a săpa o imagine, ornamente, litere, diferite semne sau figuri, în relief sau în adîncime, într-un material, cu ajutorul unor instrumente sau al unor mijloace tehnice speciale, pentru a obține un clișeu de imprimare sau în scop decorative
Folosim gravura computerizata pe placute din metalex auriu sau argintiu, onoram orice comanda in timpul cel mai scurt si la cea mai buna calitatea.
Personalizare prin gravare : ecusoane gravate personalizate, semnalistica exterioara sau interioara, trofee, cupe, modalii, ecusoane, plachete, placi de firma gravate, sistem de orientare

Personalizare prin printare. Executam printari pe suport plat utilizand -imprimanta UV care printeaza direct pe materialul dorit:
• identitate firma – oferim servicii de personalizare de calitate indiferent de tirajul necesar ( pixuri, mapa de prezentare, obiecte promotionale, calendare perete sau birou, agende, suporturi de birou, etc),
• imagini reclama – putem realiza orice dimensiune in limita suprafetei disponibile de printare folosind o diversitate de solutii adecvate pentru interior sau exterior, cu printare personalizata.
• concept design putem realiza diverse formate, diverse dimensiuni prin simulari si propuneri grafica personalizate.

Personalizare prin transfer termic text sau print monocrom sau policromie: articole din bumbac: tricou, salopete, sepci, bandane, camasi, treninguri
Transferul termic (decupabil la cuttter-plottter, imprimabila digital) – metoda prin care se transfera o imagine cu ajutorul preselor termice de pe o suprafata imprimata digital pe un suport textil

Serigrafia procedeu de imprimare pe suprafețe netede (pe lemn, sticlă, textile etc.) care constă în aplicarea pe materialul pe care se imprimă a unui strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină, e cea mai populară metodă de imprimare a obiectelor promoţionale printr-un sablon
Tampografia este procedeul care permite inscriptionarea, imprimarea in detaliu a emblemelor sau logo-urilor pe diferite produse unei game variate de obiecte, se poate executa pe diverse tipuri de material, suprafețe plane, curbe sau rotunde.
Procesul de inscriptionare tampografica a textul, imaginea, logo-ul ce urmeaza imprimat cu ajutorul tampografului trebuie procesat la un computer sau poate fi copiat direct de pe un produs pe care il aveti ca exemplu, imaginea este imprimata pe o imprimanta laser sau jet de cerneala.
Personalizare prin tampografie : pixuri, brichete, ceasuri de perete, obiecte de birou, brelocuri

Imprimarile de folio si timbru sec: sunt bazate pe tehnica la temperaturi ridicate si prin exercitarea unei presiuni de contact intre folie, suport si platanul incalzit pe care este matrita, cand se doreste scoaterea in evidenta a unui element, timbrul sec este efect de relief prin care logo-ul (sigla, denumirea societatii) urmeaza a fi transpus pe suprafata.
Sunt realizeaza pe suprafete plane, pe diferite materiale (carton, piele, inlocuitori).
Personalizare timbrul sec si folio pentru personalizarea agendelor, mape, meniuri, curele, genți, portofele.

Simulari grafice pentru orice personalizare

Noi va oferim posibilitatea de a vizualiza grafic cum va arata personalizarea produselor dorite, pentru a avea o imagine exacta asupra dimensiunilor, solutiilor tehnice si costurilor de productie in functie de dorintele dumneavoastra.
Simularile grafice se pot realiza prin suprapunere de imagine, prelucrare grafica DTP, inclusiv prin renderizare 3D sau chiar aplicatii de Realitate Augmentata (A.R)

    Vrei sa ne contactezi?


    Video felicitare 1

    [rev_slider alias="simulare-3d"]