Cum putem personaliza obiectele promotionale pentru firma ta:

Printare UV direct pe material

In prezent avem la dispozitie doua echipamete speciale de printare direct pe material sticla:

 • XF 2030: dimensiune de 3 x 2 metri

Comanda minima este de 300 euro + TVA dar rezolutia si stabilitatea printarii pe suportul sticla este foarte buna. Se recomanda in utilizari de design interior si exterior pentru cantitati mari.

 • format A3: dimensiune 300x420mm

Comanda minima este de 100 euro + TVA, se foloseste in signalistica si decor

Autocolant printat/decupat

In cazul unor personalizari speciale de productie publicitara placutele firma se pot realiza si prin colantare

 • suprafata este recomandabil a fi dreapta dar se poate oferi si solutii de colantare pe suprafete curbe
 • autocolantul poate fi printat deja sau se poate folosi autocolant colorat in masa sau texturat deja de la producator (cereti mostra).
 • comanda minima: 100 euro + TVA

Gravura laser logoul tău

Echipamentul folosit pentru gravura laser are dimensiunea de 600x900mm.

 • Se pot personaliza atat obiecte cu suprafata dreapta. Comanda minima 100 euro + TVA
 • Cat si pe obiecte curbate: sticle, pahare, globuri. La acest echipament se foloseste un dispozitiv special de rotire a acestuia astfel incat personalizarea sa se faca exact pe suprafata curbata. Suma minima per comanda in acest caz este de 200 euro + TVA.

Cu ce servicii te putem ajuta?

Personalizarea gravare: este o procedură specială de inscripționare, a săpa o imagine, ornamente, litere, diferite semne sau figuri, în relief sau în adîncime, într-un material, cu ajutorul unor instrumente sau al unor mijloace tehnice speciale, pentru a obține un clișeu de imprimare sau în scop decorative
Folosim gravura computerizata pe placute din metalex auriu sau argintiu, onoram orice comanda in timpul cel mai scurt si la cea mai buna calitatea.
Personalizare prin gravare : ecusoane gravate personalizate, semnalistica exterioara sau interioara, trofee, cupe, modalii, ecusoane, plachete, placi de firma gravate, sistem de orientare

Personalizare prin printare. Executam printari pe suport plat utilizand -imprimanta UV care printeaza direct pe materialul dorit:
• identitate firma – oferim servicii de personalizare de calitate indiferent de tirajul necesar ( pixuri, mapa de prezentare, obiecte promotionale, calendare perete sau birou, agende, suporturi de birou, etc),
• imagini reclama – putem realiza orice dimensiune in limita suprafetei disponibile de printare folosind o diversitate de solutii adecvate pentru interior sau exterior, cu printare personalizata.
• concept design putem realiza diverse formate, diverse dimensiuni prin simulari si propuneri grafica personalizate.

Personalizare prin transfer termic text sau print monocrom sau policromie: articole din bumbac: tricou, salopete, sepci, bandane, camasi, treninguri
Transferul termic (decupabil la cuttter-plottter, imprimabila digital) – metoda prin care se transfera o imagine cu ajutorul preselor termice de pe o suprafata imprimata digital pe un suport textil

Serigrafia procedeu de imprimare pe suprafețe netede (pe lemn, sticlă, textile etc.) care constă în aplicarea pe materialul pe care se imprimă a unui strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină, e cea mai populară metodă de imprimare a obiectelor promoţionale printr-un sablon
Tampografia este procedeul care permite inscriptionarea, imprimarea in detaliu a emblemelor sau logo-urilor pe diferite produse unei game variate de obiecte, se poate executa pe diverse tipuri de material, suprafețe plane, curbe sau rotunde.
Procesul de inscriptionare tampografica a textul, imaginea, logo-ul ce urmeaza imprimat cu ajutorul tampografului trebuie procesat la un computer sau poate fi copiat direct de pe un produs pe care il aveti ca exemplu, imaginea este imprimata pe o imprimanta laser sau jet de cerneala.
Personalizare prin tampografie : pixuri, brichete, ceasuri de perete, obiecte de birou, brelocuri

Imprimarile de folio si timbru sec: sunt bazate pe tehnica la temperaturi ridicate si prin exercitarea unei presiuni de contact intre folie, suport si platanul incalzit pe care este matrita, cand se doreste scoaterea in evidenta a unui element, timbrul sec este efect de relief prin care logo-ul (sigla, denumirea societatii) urmeaza a fi transpus pe suprafata.
Sunt realizeaza pe suprafete plane, pe diferite materiale (carton, piele, inlocuitori).
Personalizare timbrul sec si folio pentru personalizarea agendelor, mape, meniuri, curele, genți, portofele.

Studiu de caz

solutii decupare litere placute logo personalizate

Pentru acest caz am venit cu o propunere agreata de client: doua placute PVC plexy suprapuse si litere volumetrice decupate

Noi putem oferi o serie de solutii tehnice ce se personalizeaza in functie de cerintele clientilor prin: gravura metal, gravura sticla, gravura plastic, gravura lemn.

Vrei sa afli solutiile tehnice oferite de noi pentru personalizare in general? Acceseaza pagina noastra de personalizari.

simulare grafica placuta firma logo intrare decupate litere volumetrice

Am prezentat clientului varianta simulata a propunerii de personalizare. Cu o experienta in domeniul creatiei publicitare si avand la baza pasiunea, creativitatea si rabdarea satisfacerii nevoilor clientilor, OPTIM BIROU, oferim o gama larga de servicii si solutii de promovare.
NOU!!! De acum putem oferi si simulare grafica online LIVE prin video streaming, clientul poate vedea si interactiona cu noi in momentul realizarii graficii aferente. Contacteaza-ne pentru o programare.NOU!!!

ofertare persoanlizata client productie publicitara signalistica

Ofertarea proiectelor de gravură, in special pentru placutele gravate firma presupune:

 1. Conceptualizarea graficii și a textului dorit.
 2. Simularea grafica aferentă (2D sau chiar 3D, in functie de cerinte client)
 3. Propunerea către client a dimensiunilor recomandate și stabilirea prețului pentru lucrare
 4. Preluarea dorintelor de modificare
 5. Finalizarea ofertei
placuta decupate litere suport baza plexy printare UV si distantieri

Punerea in productie presupune etapizarea in functie de termenele de livrare dar si de procesele aferente finalizarii produsului.

Unele solutii presupun timp indelungat pentru obtinerea produselor dorite, noi cautam sa armonizam realizarea in timp util cu pretul final si calitatea propusa clientului.

placute montaj cu distantieri decupate litere cu suport baza plexy printare UV

In acest caz s-a realizat montajul la sediu clientului

Livrarea se poate face la sediul clientului prin curier sau la showroomul nostru din zona piata Alba Iulia, b-dul Burebista.

Sau putem face noi montajul la sediu client.

Pentru mai multe detalii va rugam accesati pagina de contact

  Vrei sa ne contactezi?