Cărți de vizită

Printări

Flyere ( A4, A5, DL )

Prospecte

Brosuri

Foi cu antet

Mape cu buzunar aplicat personalizat

 

Materialele noastre tipărite prind pur și simplu viață. Fie că vorbim despre afișe, pliante, broșuri, calendare, plicuri, fluturași, cataloage, agende, blocnotes-uri sau mape, toate tipăriturile și personalizările noastre sunt cu personalitate. La cel mai OPTIM preț, cea mai bună calitate.

Tipografia digitală este un tip de printare digital bazat pe imprimarea cu ajutorul tehnologiei laser. Se folosește preponderent pentru volume mici ( de regulă 300 buc, care este limita între digital și offset).

Avantajul tipografiei digitale este viteza de realizare a lucrărilor . Tiparul digital poate printa pe o gamă largă de suporturi media ( hârtie de la 80-300 gr/mp. Carența tipografiei digitale față de cea offset este prețul ridicat per pagină, care se compensează prin eliminarea plăcilor tipografice si a costurilor fixe de pregatire utilaj tipografic offset, astfel incât pentru lucrările mici, costul pe digital este mult mai ieftin și indicat față de cel offset.

Tipografia offset este procedeul de printare prin care imaginea este imprimată pe hârtie datorită plăcilor tipografice

De principiu pentru un număr de peste 300 coli A4 față-verso este mai avantajos tiparul offset, deoarece suma totală plătită este mai redusă decât cea facturabila dacă apelați la tipografie digitală

De la un triaj de minim 1000 buc, costul se reduce vertiginos, deoarece costurile fixe se amortizează la un număr mai mare de pagini printate, astfel încât „plaja” comună a celor două tehnologii (cel digital, respectiv cel off-set) este de la 300 coli la 1000 coli.

Dezavantajul pe care îl prezintă tipul de tipografie offset este timpul ridicat de execuție de până la câteva zile.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.