In primul rand invata sa pui intrebari: „ce vrei sa promovezi pe site?”, „vrei vanzare directa sau doar un site de prezentare cu elemente de contact telefonic sau email?”, „cat esti interesat sa investesti pentru a obtine rezultate satisfacatoare?”

Noi te consiliem si cautam ca asteptarile sa fie confirmate de rezultatele serviciilor oferite de noi catre tine.

Pachete webdesign

– subdomeniu gratis
– site intre 6-10 pagini
– hosting profesional
– mentenanţă lunară

Ce cauta vizitatorii la un site?

Informatie 75 %
Design 90 %
Simplitate 70 %

subdomeniu gratis
– site de 11-20 pagini
– hosting profesional
– mentenanţă lunară

Cel mai vandut pachet

Clienti multumiti 90 %
Mai multe vizualizari 70 %
Eficienta vanzari 80 %

– servicii personalizate conform cerinţelor clientului.
– contactaţi un operator Optim Birou pentru a discuta direct pachetul dorit de dumneavoastră.
Telefon direct: 0722 77 25 20

Modele website restaurant

Modele website music singer

Ce va oferim in cadrul pachetelor noastre?

Administrarea site-ului se face facil cu acces la o interfata prietenoasa, care nu presupune sa aveti experienta in programare sau webdesign.

Designul special al site-urilor propuse de noi au caracter de mobile responsitive, adica se reconfigureaza pentru mobile si tablete astfel incat designul sa fie atractiv si facil de lecturat.

Echipa noastra asigura ajutor constant in procesul de creatie, conlucrand cu clientul in folosul obtinerii unor rezultate perfecte si similare cu dorintelele si asteptarile clientului

„Orice client trebuie sa fie multumit” acesta este mottoul nostru si l-am aplicat de peste 10 ani in relatiile direct comerciale. Politica firmei cu privire la satisfactia clientului o gasiti in cadrul rubricii termeni si conditii

Designul themele oferite de noi contne numai limbaj de ultima generatie in procesul de dezvoltare web, adica HTML5, CCS3 si bininteles fara Flash, pentru ca oricum Google penalizeaza site-urile cu flash.

Lunar avem oferte speciale. Intrebati operatorul nostru si puteti beneficia de reduceri de pana la 50%

  Vrei sa ne contactezi?


  Mediul virtual este unul din principalele modalitati de promovare si de marketing, astfel incat, site-urile au ajuns sa fie un „must” pentru bussiness-ul tau.

  Echipa noastra va oferta posibilitatea de a va conceptualiza site-ul asa cum il doriti, pentru a porni in mediul online cu dreptul.

  Site-ul tau poate arata asa cum ai visat, apeland la serviciile noastre, ai garantia ca site-ul tau va prinde contur si va lua forma pe care tu o doresti.

  Sunt mai multe tipuri de site:

   

  – Site de prezentare

  – Site tip Magazin Online

  – Site tip Revista ( MAGAZINE )

  – Site Prezentare + shop online

  – Blog personal

  – Forum de discutii

  Alegeti optiunea care vi se potriveste dorintelor dumneavoastra sau business-ului dumneavoastra, si veniti sa va construim platforma online.

  Pentru detalii de legate de costurile pentru un astfel de proiect, trimiteti ideile dumneavoastra in legatura cu viitorul site la adresa de mail office@optimbirou.ro si noi va calculam costurile.