Avem 15 ani de experienta in domeniu de gravare!

Servicii gravura metal cu laser sau CNC

Procedeul de gravare metal cu laser ofera o solutie precisa pentru a se obtine design-uri speciale prin gravare dintr-un anumit material. Fisierele se predau in format DWG sau DFX.
Se emite un fascicul laser care debiteaza materialul la temperaturi foarrte ridicate (ardere, vaporizare). Se poate obtine un nivel foarte ridicat de gravare cu detalii la milimetru pe o gama diversificata de materiale dar nu cu mare adancime spre deosebire de gravarea mecanca clasica. Laserul de gravare metal este unul special NU ORICE LASER POATE GRAVA METAL. Gravare metal se face pe o suprafata de format maxim 170x170mm. PUTEM SA GRAVAM SI PIESE MAI MARI DAR DOAR DUPA CE ANALIZAM LUCRAREA PUTEM SPUNE SIGUR.

Unele solutii presupun gravarea mecanica pe CNC chiar daca se presupune ca cea laser e mai eficienta!

Firma noastra ofera servicii speciale PREMIUM de gravura laser si gravura mecanica.
In ultima vreme, cererea laser s-a axat pe servicii de gravare metal.
In procesul de pregatire ale unor astfel de servicii trebuie sa tinem cont atat de grafica aferenta cat si de materialele metal dorite a fi gravate.

 1. Info lucrare
  Trimiteti lucrarea dvs iar noi o sa verificam daca solutia laser este pretabila si pentru dvs., in functie si de materialul dorit.
 2. Simulare grafica
  Noi va putem realiza o simulare chiar si 3D a produsului dorit de dvs., astfel incat o sa puteti vizualiza produsul finit in mediu virtual.
 3. Testare
  Facem testele aferente in functie de materialul dorit si de grafica aferenta. Putem ajusta puterea si viteza pentru a le potrivi materialului in speta. Suprafata maxima de material pe care putem sa gravam laser este de estimativ: 170 mm x 170 mm dar exista situatii in care materialul poate depasi aceste dimensiuni pe latura mare.
 4. Gravare metal
  Dupa configurarea setarilor, aparatul de gravare va urmari tiparul realizat dupa liniile vectorizate ale fisierului sursa

Simulare grafica DTP

Noi iti oferim din partea noastra 15 minute gratuite per comanda, pentru conceptualizarea de principiu a ofertei. Apeleaza si la Programul nostru NOLOST prin care iti oferim serviciul de simulare grafica contracost dar care se deduce 50-100% din suma facturata in cazul unei comenzi finalizate.

Oferim solutii PREMIUM pentru firma ta

Preturile pentru placute PREMIUM pentru firme pornesc de la 100 Euro. Putem sa iti facem o oferta personalizata in functie de materiale si cantitate dar si de solutiile de productie si design. Pentru comenzi STANDARD te rugam sa accesezi magazinul nostru online. Ne poti vizita dar NUMAI CU PROGRAMARE PREALABILA si la magazinul de gravare mecanica si gravare laser la adresa mentionata in pagina de contact.

Produse finite

Lucrari speciale pentru placute firme, prin gravura laser sau gravura mecanica. Placi firma gravare sau personalizate prin printare direct pe material sau chiar transfer termic. Placute birou pentru usi sau semnalizare cladiri de birouri.
Produse finite: placi gravate prin gravura computerizata, signalistica birouri, plachete gravate, plachete personalizate, placute metalice gravate

Cu ce alte servicii va putem ajuta?

15 ani de experienta in domeniu gravare

Aveti oferite din partea noastra 15 minute gratuite per comanda, pentru conceptualizarea de principiu a ofertei. Apelati si la Programul nostru NOLOST prin care va oferim servicul de simualre grafica contracost dar care se deduce integral din suma facturata in cazul unei comenzi finalizate.

Noi iti putem oferi posibilitatea de a vizualiza imaginea finala a produsului comandat. Realizam simulari grafice chiar si 3D pentru a putea decide in cunostiinta de cauza cu privire la designul dorit mai ales ca un produs de genul acesta depinde de diemnsiune, culoare material folosit cat si de grafica aferenta.

NOU!

Vrei sa nu mai platesti pentru grafica? Acum ai posibilitatea sa realizezi online o simulare grafica aferenta, apeland la CONFIGURATORUL nostru.

Lucrari speciale pentru placute firme, prin gravura laser sau gravura mecanica. Placi firma gravare sau personalizate prin printare direct pe material sau chiar transfer termic.
Produse finite: placi gravate, gravura computerizata, gravura placi, placute firma, brelocuri gravate personalizate, plachete gravate, pixuri gravate personalizate, placute gravate, plachete personalizate, placute metalice gravate, gravuri personalizate, gravura metal, gravura sticla, gravura plastic, gravura lemn.

Vrei sa afli solutiile tehnice oferite de noi pentru personalizare in general? Acceseaza pagina noastra de personalizari.
Solutii ingenioase determinate de experienta noastra de peste 15 ani in domeniul productiei publicitare.
Ne poti vizita si la magazinul de gravare mecanica si gravare laser la adresa mentionata in pagina de contact.

5 pași pentru realizarea proiectelor de gravură, in special pentru placutele gravate firma:

 1. Conceptualizarea graficii și a textului dorit.
 2. Simularea grafica aferentă (2D sau chiar 3D, in functie de cerinte client)
 3. Propunerea către client a dimensiunilor recomandate și stabilirea prețului pentru lucrare
 4. Prelucrarea comenzii inclusiv plata avansului
 5. Ridicarea produsului final

Studiu de caz: iata cateva solutii tehnice de productie pentru o placuta pentru o firma care are un logo color cu degrade:

 1. Placa PVC alba cu autocolant printat sau taiat pe cutter si cu un strat de plexy transparent (pentru protectie) depinde insa de grafica (scrisul nu trebuie sa fie prea mic).
 2. Gravare placa metalex auriu sau argintiu (nu prea se poate face cu alta culoare scrisul decat negru) – depinde de grafica. Nota: Se poate printa sigla direct pe materialul metalex dar manopera se calculeaza separat
 3. Placa plexy alba cu printare direct pe material logo color
 4. Placa metal cu gravare si ulterior vopsire email cu uscare in cuptor
 5. Placa plexy alba cu decupare logo (iesire in volumetrie 3-5 mm) si print pe material sau cutter culoare uni. Recomandam obligatoriu bun de tipar cu vizualizare 3D.
configurator gravari

Poti face singur grafica!

Programul nostru de design iti permite sa iti alegi materialul, sa adaugi poze si sa editezi textele dorite, cu posibilitatea repozitionarii in placa sau a redimensionarii acesteia si iti ofera pretul aferent.

configurator gravari

Gravare metal: inox, aluminiu, tabla, alama

Prelucrarea metalului prin laser se face mai greu decat celelalte materiale.  Putem grava si alama prin laser.

Iata care sunt o parte din produsele finite aferrente gravurii pe metal: plachete metalice, placute metal, etichete metal, etichete industriale

Video prezentare gravare laser metal

Simulare grafica 3D pentru proiectele speciale

Aveti nevoie de o simulare grafica cat mai realista in ceea ce priveste proiectele dumneavoastra? Noi va putem ajuta. avem experienta de peste 15 ani in grafica publicitara inclusiv 3D

Mic secret: gravare laser se poate face si din  grafica vectorizata dar si din imagine foto.