Avem 15 ani de experienta in domeniu de gravare!

Servicii gravura metal cu laser sau CNC

Procedeul de gravare metal cu laser ofera o solutie precisa pentru a se obtine design-uri speciale prin gravare dintr-un anumit material. Fisierele se predau in format DWG sau DFX.
Se emite un fascicul laser care debiteaza materialul la temperaturi foarrte ridicate (ardere, vaporizare). Se poate obtine un nivel foarte ridicat de gravare cu detalii la milimetru pe o gama diversificata de materiale dar nu cu mare adancime spre deosebire de gravarea mecanca clasica. Laserul de gravare metal este unul special NU ORICE LASER POATE GRAVA METAL. Gravare metal se face pe o suprafata de format maxim 170x170mm. PUTEM SA GRAVAM SI PIESE MAI MARI DAR DOAR DUPA CE ANALIZAM LUCRAREA PUTEM SPUNE SIGUR.

  1. Info lucrare
   Trimiteti lucrarea dvs iar noi o sa verificam daca solutia laser este pretabila si pentru dvs., in functie si de materialul dorit.
  2. Simulare grafica
   Noi va putem realiza o simulare chiar si 3D a produsului dorit de dvs., astfel incat o sa puteti vizualiza produsul finit in mediu virtual.
  3. Testare
   Facem testele aferente in functie de materialul dorit si de grafica aferenta. Putem ajusta puterea si viteza pentru a le potrivi materialului in speta. Suprafata maxima de material pe care putem sa gravam laser este de estimativ: 170 mm x 170 mm dar exista situatii in care materialul poate depasi aceste dimensiuni pe latura mare.
  4. Gravare metal
   Dupa configurarea setarilor, aparatul de gravare va urmari tiparul realizat dupa liniile vectorizate ale fisierului sursa

Unele solutii presupun gravarea mecanica pe CNC chiar daca se presupune ca cea laser e mai eficienta!

Firma noastra ofera servicii speciale PREMIUM de gravura laser si gravura mecanica.
In ultima vreme, cererea laser s-a axat pe servicii de gravare metal.
In procesul de pregatire ale unor astfel de servicii trebuie sa tinem cont atat de grafica aferenta cat si de materialele metal dorite a fi gravate.
Mai jos aveti o scurta prezentare video a unor produse deja executate.

Servicii de gravura alama, gravura aluminiu, gravura inox si chiar si alte metale, iata ce va ofera frma noastra.

Vrei sa iti configurezi singur placuta gravata dorita? Apasa butonul CONFIGURATOR.

Gravare metal: inox, aluminiu, tabla, alama

Prelucrarea metalului prin laser se face mai greu decat celelalte materiale.  Putem grava si alama prin laser.

Iata care sunt o parte din produsele finite aferrente gravurii pe metal: plachete metalice, placute metal, etichete metal, etichete industriale

Video prezentare gravare laser metal

Simulare grafica 3D pentru proiectele speciale

Aveti nevoie de o simulare grafica cat mai realista in ceea ce priveste proiectele dumneavoastra? Noi va putem ajuta. avem experienta de peste 15 ani in grafica publicitara inclusiv 3D

Mic secret: gravare laser se poate face si din  grafica vectorizata dar si din imagine foto.

Poate te intereseaza si alte solutii de gravura