Colantari auto pentru firme

Avem experienta de peste 15 ani de servicii productie publicitara si implicit in domeniu de colantare auto.

Serviciile noastre se adreseaza EXCLUSIV firmelor care doresc sa isi personalizeze flota auto cu mesaje publicitare.

De-a lungul timpului, modalitatile de inscriptionare s-au dezvoltat constant. Acum cativa ani inscriptionarile auto se faceau doar prin metoda decuparii la cutter-ploter, prin comenzi computerizate. Se decupeaza folile si se aplica intr-un strat sau straturi suprapuse (cand era vorba de mai multe culori spot) pe autovehicule. In ultimii ani exista si alte solutii de imprimare digitala, folosind vopsele rezistente si rezistente la UV. Se pot face si decupari ulterioare si laminari pentru protectie. Metoda de inscriptionare se alege si in functie de grafica ce urmeaza sa fie aplicata pe autovehicole sau dorintele si asteptarile clientului.

Prin personaizarea autoturismelor cu sigla companiei dumneavoastra va promovati GRATUIT brandul si serviciile pe care le oferiti, avand un caracter de permanenta si continuitate, atat clientilor potentiali dar si pietonilor ori participantilor la trafic – in general publicului. Un vehicul colantat in mod profesionist va atrage cu siguranta atentia si va intari prezenta imagini companei dvs in ochii consumatorilor.

Pentru inscriptionarile auto permanente oferim servicii PREMIUM, o lucrare de calitate care sa reziste intemperiilor vremii si ale timpului.
Cu o experienta de peste 15 ani in brandingul auto, va oferim cele mai noi solutii atat de design cat si tehnice. Totodata garantam pentru calitatea lucrarilor noastre. Incepand cu autoturismele mici, continuand cu tir-urile, camioanele si autoutilitarele, putem oferi servicii care au o durata de viata de pana la 10 ani. Folosim doar materiale produse in Germania, de cea mai inalta calitate, cu protectie ridicata la razele ultra-violete, la zgarieturi, la ciclul inghet-dezghet si la alti factori mecanici cum ar fi spalarea cu presiune si substante acide.

Incepand cu proiectarea si design-ul cu specialistii nostri, va oferim serviciul complet pana la aplicarea autocolantului la cel mai inalt standard cu garantia unei lucrari ireprosabile.

Exista doua posibilitati standard de personalizare auto:

  • autocolant colorat in masa si decupat
  • autocolant printat cu laminare optionala

Folia autocolanta vinylica colorata in masa este disponibila in cel putin 60 de culori, cu suprafata lucioasa sau mata, pentru decupare pe cutter plotter. Trebuie sa va alegeti culoarea autocolantului dorit.

Tipul adezivului prezent la autocolantul decupat este poliacrilic permanent, pe baza de apa. Durabilitate intre 4 si 10 ani.

Latimea maxima a foliei PVC este de 160cm dar cel mai des intalnita este de 126 cm sau de 100 cm.

Lungimea maxima a autocolantului este lugimea rolei de autocolant: 50 metri.

    Vrei sa ne contactezi?