Vopsire cu pensula sau pistol

Literele sunt și vopsite în orice culoare doriți, cu ajutorul unei vopsele pe bază de apă, foarte rezistente și pentru exterior, dumneavoastră putând a alege culoarea acestora din gama standard ROGVAIV + negru. Menționăm faptul că dispunem și de culori speciale ( alb, argintiu, auriu, sau oricare altă culoare nemenționată mai sus, din gama de culori RAL, obtinute in laborator cromatic), dar pigmentarea cu aceste culori acestea se facturează separat. Pretentia si garantia satisfactiei se pot indeplini DOAR in cazul utilizarii laboratorului cromatic, chiar daca aceasta presupune o suma suplimentara dar relativ redusa in contextul rezultatelor multumitoare a respectivului serviciu profesionist de cromatica in laborator.

Autocolant personalizat

In cazul unor personalizari speciale de putem aplica si autocolant printat sau decupat pe literele sau alte contururi din polistiren. Solutie tehnica limitata insa de nonaderenta polistirenului, Prealabil se poate prelucra cu rasina de intarire sau chit. Suplimentar putem aplica si autocolant printat pe suprafata de sus a literelor, putandu-se plasa un degrade sau chiar o imagine foto pe suprafata de sus a asamblului publicitar din polistiren. Sau putem aplica un stat de rasina transparent cu scopul de protejare si de realizare a unui fete netede și lucioase

Printare UV direct pe material

In prezent avem la dispozitie doua echipamete speciale de printare direct pe material:

  • XF 2030: dimensiune de 3 x 2 metri

Comanda minima este de 300 euro + TVA dar rezolutia si stabilitatea printarii pe material (inclusiv polistiren). Se recomanda in utilizari de design interior si exterior.

  • format A3: dimensiune 300x420mm

Comanda minima este de 100 euro + TVA, se foloseste in signalistica si decor

Plus-uri

Pret avantajos

Greutate redusa (usor de manevrat)

Montaj facil, prin lipire

Pot fi realizate la dimensiuni mari

Numeroase culori disponibile

Minus-uri

Rezistenta mecanica scazuta

Decuparea are marja de eroare de 2-10 mm

Nu se combina bine cu alte materiale

Distanta minima de 3-5 metri fata de vizitatori

Simulare grafica DTP

Noi iti oferim din partea noastra 15 minute gratuite per comanda, pentru conceptualizarea de principiu a ofertei. Apeleaza si la Programul nostru NOLOST prin care iti oferim serviciul de simulare grafica contracost dar care se deduce 50-100% din suma facturata in cazul unei comenzi finalizate.

Oferim solutii PREMIUM pentru firma ta

Preturile pentru literele de polistiren pornesc de la 80 Euro. Putem sa iti facem o oferta personalizata in functie de materiale si cantitate dar si de solutiile de productie si design. Ne poti vizita dar NUMAI CU PROGRAMARE PREALABILA si la magazinul de gravare mecanica si gravare laser la adresa mentionata in pagina de contact.

Produse finite

Lucrari speciale pentru decupari si vopsire polistiren pentru firme. Reclame din polistiren, o solutie pentru semnalistica de exterior si de interior a locatiilor. Placi firma gravare sau personalizate prin printare direct pe material sau chiar transfer termic. Sigle din polistiren extrudat, logo-uri din polistiren cu suprapuneri, decoratiuni polistiren extrudat.

Vrei litere 3D din plastic?

O oferta aparte din puntul de vedere al materialului folosit pentru literele volumetrice este cea din plastic. Executam literele volumetrice din plastic cu decupare laser sau mecanica de peste 15 ani. Putem aplica iluminare cu diferite variatii si metode de productie, in functie de dorintele clientului. Pentru noi este importanta calitatea, astfel incat clientul sa fie multumit, in limita unui pret rezonabil, bineinteles. Acceseaza linkul pentru a vizualiza o serie de modele litere 3D din plastic.

    Vrei sa ne contactezi?