Cinci pasi simpli in realizarea unui proiect din polistiren:

1. Conceptualizarea textului

2. Simularea pe o poză din locația respectivă

3. Propunerea către client a dimensiunilor și a prețului final

4. Prelucrarea proiectului: tăiere și vopsire (vopsirea este opțională)

5. Montajul este optional

Literele sunt și vopsite în orice culoare doriți, cu ajutorul unei vopsele pe bază de apă, foarte rezistente și pentru exterior, dumneavoastră putând a alege culoarea acestora din gama standard ROGVAIV + negru. Menționăm faptul că dispunem și de culori speciale ( alb, argintiu, auriu, sau oricare altă culoare nemenționată mai sus, din gama de culori RAL, obtinute in laborator cromatic), dar pigmentarea cu aceste culori acestea se facturează separat. Pretentia si garantia satisfactiei se pot indeplini DOAR in cazul utilizarii laboratorului cromatic, chiar daca aceasta presupune o suma suplimentara dar relativ redusa in contextul rezultatelor multumitoare a respectivului serviciu profesionist de cromatica in laborator.

Executam literele volumetrice din polistiren de peste 15 ani, fiind printre primii in acest domeniu in Romania

Pentru noi este importanta calitatea, astfel incat clientul sa fie multumit, in limita unui pret rezonabil, bineinteles.

Pigmentarea se face cu o vopsea speciala de polistiren, cu garantie si pentru exterior.

Suplimentar putem aplica si autocolant printat pe suprafata de sus a literelor, putandu-se plasa un degrade sau chiar o imagine foto pe suprafata de sus a asamblului publicitar din polistiren. Sau putem aplica un stat de rasina transparent cu scopul de protejare si de realizare a unui fete netede și lucioase

Veniți să vă convingeți!!!

Aveti oferite din partea noastra 15 minute gratuite per comanda, pentru conceptualizarea de principiu a ofertei. Apelati si la Programul nostru NOLOST prin care va oferim servicul de simualre grafica contracost dar care se deduce integral din suma facturata in cazul unei comenzi finalizate.

Vrei litere 3D din plastic?

O oferta aparte din puntul de vedere al materialului folosit pentru literele volumetrice este cea din plastic.

Executam literele volumetrice din plastic cu decupare laser sau mecanica de peste 15 ani. Putem aplica iluminare cu diferite variatii si metode de productie, in functie de dorintele clientului.

Pentru noi este importanta calitatea, astfel incat clientul sa fie multumit, in limita unui pret rezonabil, bineinteles.

Acceseaza linkul din poza pentru a vizualiza prezentarea noastra pentru litere 3D din plastic.

Vrei sa ne contactezi?