Cinci pasi simpli in realizarea unui proiect din polistiren:

1. Conceptualizarea textului

2. Simularea pe o poză din locația respectivă

3. Propunerea către client a dimensiunilor și a prețului final

4. Prelucrarea proiectului: tăiere și vopsire (vopsirea este opțională)

5. Montajul este optional

Literele sunt și vopsite în orice culoare doriți, cu ajutorul unei vopsele pe bază de apă, foarte rezistente și pentru exterior, dumneavoastră putând a alege culoarea acestora din gama standard ROGVAIV + negru. Menționăm faptul că dispunem și de culori speciale ( alb, argintiu, auriu, sau oricare altă culoare nemenționată mai sus, din gama de culori RAL, obtinute in laborator cromatic), dar pigmentarea cu aceste culori acestea se facturează separat. Pretentia si garantia satisfactiei se pot indeplini DOAR in cazul utilizarii laboratorului cromatic, chiar daca aceasta presupune o suma suplimentara dar relativ redusa in contextul rezultatelor multumitoare a respectivului serviciu profesionist de cromatica in laborator.

Literele volumetrice au fost folosite de peste 15 ani in acest domeniu in Romania, dar din păcate, amatorismul unor agenții in promovare și totodată implementarea deficitară in productie ale unor astfel de lucrari a dus la o serie de eșecuri și nemultumiri din partea clientilor finali..

Pentru noi insa este importanta calitatea, astfel incat clientul sa fie multumit, in limita unui pret rezonabil, bineinteles.

Pigmentarea se face cu o vopsea speciala de polistiren, cu garantie si pentru exterior.

Suplimentar putem aplica si autocolant printat pe suprafata de sus a literelor, putandu-se plasa un degrade sau chiar o imagine foto pe suprafata de sus a asamblului publicitar din polistiren. Sau putem aplica un stat de rasina transparent cu scopul de protejare si de realizare a unui fete netede și lucioase

Veniți să vă convingeți!!!

Aveti oferite din partea noastra 15 minute gratuite per comanda, pentru conceptualizarea de principiu a graficii. De obicei, suficient pentru finalizarea unei comenzi obisnuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *