Avem 15 ani de experienta in domeniu de gravare!

Cu ce fel de modele de placute gravate pentru logo-ul tau putem sa te ajutam?

 • Placute gravate pentru birou
 • Placute firma gravate cu litere volumetrice
 • Placute gravate contur si design special
 • Ecusoane gravate din metal sau metalex
 • Gravuri Plachete metalice – etichete metalice industriale
 • Gravuri Plachete comemorative

Lucrari speciale pentru placute firme, prin gravura laser sau gravura mecanica. Placi firma gravare sau personalizate prin printare direct pe material sau chiar transfer termic.
Produse finite: placi gravate, gravura computerizata, gravura placi, placute firma, brelocuri gravate personalizate, plachete gravate, pixuri gravate personalizate, placute gravate, plachete personalizate, placute metalice gravate, gravuri personalizate, gravura metal, gravura sticla, gravura plastic, gravura lemn.

Vrei sa afli solutiile tehnice oferite de noi pentru personalizare in general? Acceseaza pagina noastra de personalizari.
Solutii ingenioase determinate de experienta noastra de peste 15 ani in domeniul productiei publicitare.
Ne poti vizita si la magazinul de gravare mecanica si gravare laser la adresa mentionata in pagina de contact.

Placute gravate, placute personalizate pentru firme.

Noi oferim solutii personalizate pentru necesitatile firmei dumneavoastra si ce sa facem ca produsul final sa vina in concordanta cu cerintele dumneavoastre.

5 pași pentru realizarea proiectelor de gravură, in special pentru placutele gravate firma:

 1. Conceptualizarea graficii și a textului dorit.
 2. Simularea grafica aferentă (2D sau chiar 3D, in functie de cerinte client)
 3. Propunerea către client a dimensiunilor recomandate și stabilirea prețului pentru lucrare
 4. Prelucrarea comenzii inclusiv plata avansului
 5. Ridicarea produsului final

Studiu de caz: iata cateva solutii tehnice de productie pentru o placuta pentru o firma care are un logo color cu degrade:

 1. Placa PVC alba cu autocolant printat sau taiat pe cutter si cu un strat de plexy transparent (pentru protectie) depinde insa de grafica (scrisul nu trebuie sa fie prea mic).
 2. Gravare placa metalex auriu sau argintiu (nu prea se poate face cu alta culoare scrisul decat negru) – depinde de grafica. Nota: Se poate printa sigla direct pe materialul metalex dar manopera se calculeaza separat
 3. Placa plexy alba cu printare direct pe material logo color
 4. Placa metal cu gravare si ulterior vopsire email cu uscare in cuptor
 5. Placa plexy alba cu decupare logo (iesire in volumetrie 3-5 mm) si print pe material sau cutter culoare uni. Recomandam obligatoriu bun de tipar cu vizualizare 3D.

Preturile pornesc de la 150 lei si putem sa va facem o oferta personalizata in functie de materiale si cantitate dar si de solutiile de productie si design

Ecusoane si brelocuri gravate si personalizate

Noi oferim solutii personalizate pentru necesitatile firmei dumneavoastra si ce sa facem ca produsul final sa vina in concordanta cu cerintele dumneavoastre.

Ecusoanele pot fi din plastic, metalex sau metal.

Decuparea, in functie de material presupune solutii tehnice prin laser sau gravare mecanica.

Personalizarea se poate face prin printare directa pe amterila, gravare sau vopsire cu email.

Etichete metalice industriale

Noi oferim solutii personalizate pentru necesitatile firmei dumneavoastra si ce sa facem ca produsul final sa vina in concordanta cu cerintele dumneavoastre.

O cerinta speciala acoperita de catre noi o reprezinta etichetele industriale, mai exact cele din metal. Realizate prin gravura pe laser sau gravura mecanica.

Cele mai folosite sunt cele din aluminiu cu gravura scris negru

Se pot face pe cantitati mici dar minim o omanda de 300 lei.

Placi comemorative

Noi oferim solutii personalizate pentru necesitatile firmei dumneavoastra si ce sa facem ca produsul final sa vina in concordanta cu cerintele dumneavoastre.

Sfatul nostru este sa apelati la metal inoxidabil pentru acest gen de produs. Aluminiu, alama sau inox este cel mai recomandabil. Dimensiunile optime sunt 20x30cm dar putem varia in functie de client.

Aveti nevoie de o oferta personalizata pentru gravare? Completati formularul de mai jos iar noi in cel mai scurt timp va contactam.

Modele de gravura portofolio

Oferim clientilor nostri simulari grafice 3D pentru vizualizare completa a produsului ce urmeaza a fi comandat.

Serviciile de gravare mecanica si gravare laser sunt un proiect „de suflet” pentru echipa noastră. Experiența noastră confirmă că o personalizare realizata prin gravură, fie ea gravura mecanica sau gravura laser, cu siguranță va avea un mai mare impact vizual asupra privitorului. Mereu ceva deosebit și totodată unicat ofera o imagine prestanta siglei d-voastră. Gravură mecanică se poate realiza pe lemn, sticlă , metal, plastic.
Spre exemplu, cel mai des folosit material este metalex-ul: plăcută aurie/ argintie cu scris negru prin gravare.
Precizia și perfecțiunea gravării mecanice sau cu laser deschide posibilități nelimitate: orice simbol, orice formă, pornind de la semnătura proprie sau amprentă partenerului până la un portativ cu note muzicale, scris în miniatură – alături de noi personalizările au personalitate.
Produsele finite sunt de multe feluri: gravura lemn, gravura metal, gravura sticla, gravura inox etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *