Servicii de gravura placi comemorative / funerare

Procedeul de gravare pe metal sau metalex abs plastic pentru placi comemorative ofera o solutie precisa pentru a se obtine design-uri speciale prin gravare dintr-un anumit material. Fiind o grafica de obicei simpla, gravarea o recomandam a se face mecanic.
Se poate face si prin gravare laser dar nu recomandam pentru acest gen de lucrari pentru ca nu prezinta aceeasi rezistenta in timp.

Metalexul, desi este un material rezistent este recomandat doar in cazul unor placi comemorative provizorii (dureaza si zeci de ani dar nu au aceeasi resistenta mecanica si la intemperii precum metalul)

Grafica o facem noi la sediul firmei in urma comenzii si de principiu este gratuita (pentru o grafica simpla).

 1. Info lucrare
  Trimiteti lucrarea dvs iar noi o sa verificam daca solutia laser este pretabila si pentru dvs., in functie si de materialul dorit.
 2. Simulare grafica
  Noi va putem realiza o simulare chiar si 3D a produsului dorit de dvs., astfel incat o sa puteti vizualiza produsul finit in mediu virtual.
 3. Testare
  Facem testele aferente in functie de materialul dorit si de grafica aferenta. Putem ajusta puterea si viteza pentru a le potrivi materialului in speta.
 4. Gravare placa funerara
  Dupa configurarea setarilor, aparatul de gravare va urmari tiparul realizat dupa liniile vectorizate ale fisierului sursa

Firma noastra ofera si servicii speciale PREMIUM de conceptualizare placute comemorative chiar si din materiale speciale cum ar fi marmura si granit pentru monumente funerare. Genul acesta de lucrari sunt speciale si se poate oferi un pret numai dupa o comunicare directa cu unul din agentii nostri.
In procesul de pregatire ale unor astfel de servicii trebuie sa tinem cont atat de grafica aferenta cat si de materialele metal dorite a fi gravate.
Mai jos aveti o prezentare video a unei lucrari executate.

Un mic secret: este preferabil mai degraba o lucrare mai scumpa decat una ieftina dar nu la fel de durabila.

Poti face singur grafica!

Programul nostru de design iti permite sa iti alegi materialul, sa adaugi poze si sa editezi textele dorite, cu posibilitatea repozitionarii in placa sau a redimensionarii acesteia si iti ofera pretul aferent.

Simulare grafica 3D pentru proiectele speciale

Aveti nevoie de o simulare grafica cat mai realista in ceea ce priveste proiectele dumneavoastra? Noi va putem ajuta. avem experienta de peste 15 ani in grafica publicitara inclusiv 3D

Cu ce alte servicii va putem ajuta?

15 ani de experienta in domeniu gravare

Aveti oferite din partea noastra 15 minute gratuite per comanda, pentru conceptualizarea de principiu a ofertei. Apelati si la Programul nostru NOLOST prin care va oferim servicul de simualre grafica contracost dar care se deduce integral din suma facturata in cazul unei comenzi finalizate.

Noi iti putem oferi posibilitatea de a vizualiza imaginea finala a produsului comandat. Realizam simulari grafice chiar si 3D pentru a putea decide in cunostiinta de cauza cu privire la designul dorit mai ales ca un produs de genul acesta depinde de diemnsiune, culoare material folosit cat si de grafica aferenta.

NOU!

Vrei sa nu mai platesti pentru grafica? Acum ai posibilitatea sa realizezi online o simulare grafica aferenta, apeland la CONFIGURATORUL nostru.

Lucrari speciale pentru placute firme, prin gravura laser sau gravura mecanica. Placi firma gravare sau personalizate prin printare direct pe material sau chiar transfer termic.
Produse finite: placi gravate, gravura computerizata, gravura placi, placute firma, brelocuri gravate personalizate, plachete gravate, pixuri gravate personalizate, placute gravate, plachete personalizate, placute metalice gravate, gravuri personalizate, gravura metal, gravura sticla, gravura plastic, gravura lemn.

Vrei sa afli solutiile tehnice oferite de noi pentru personalizare in general? Acceseaza pagina noastra de personalizari.
Solutii ingenioase determinate de experienta noastra de peste 15 ani in domeniul productiei publicitare.
Ne poti vizita si la magazinul de gravare mecanica si gravare laser la adresa mentionata in pagina de contact.

5 pași pentru realizarea proiectelor de gravură, in special pentru placutele gravate firma:

 1. Conceptualizarea graficii și a textului dorit.
 2. Simularea grafica aferentă (2D sau chiar 3D, in functie de cerinte client)
 3. Propunerea către client a dimensiunilor recomandate și stabilirea prețului pentru lucrare
 4. Prelucrarea comenzii inclusiv plata avansului
 5. Ridicarea produsului final

Studiu de caz: iata cateva solutii tehnice de productie pentru o placuta pentru o firma care are un logo color cu degrade:

 1. Placa PVC alba cu autocolant printat sau taiat pe cutter si cu un strat de plexy transparent (pentru protectie) depinde insa de grafica (scrisul nu trebuie sa fie prea mic).
 2. Gravare placa metalex auriu sau argintiu (nu prea se poate face cu alta culoare scrisul decat negru) – depinde de grafica. Nota: Se poate printa sigla direct pe materialul metalex dar manopera se calculeaza separat
 3. Placa plexy alba cu printare direct pe material logo color
 4. Placa metal cu gravare si ulterior vopsire email cu uscare in cuptor
 5. Placa plexy alba cu decupare logo (iesire in volumetrie 3-5 mm) si print pe material sau cutter culoare uni. Recomandam obligatoriu bun de tipar cu vizualizare 3D.

  Vrei sa ne contactezi?