Servicii de gravura placi comemorative / funerare

Procedeul de gravare pe metal sau metalex abs plastic pentru placi comemorative ofera o solutie precisa pentru a se obtine design-uri speciale prin gravare dintr-un anumit material. Fiind o grafica de obicei simpla, gravarea o recomandam a se face mecanic.
Se poate face si prin gravare laser dar nu recomandam pentru acest gen de lucrari pentru ca nu prezinta aceeasi rezistenta in timp.

Metalexul, desi este un material rezistent este recomandat doar in cazul unor placi comemorative provizorii (dureaza si zeci de ani dar nu au aceeasi resistenta mecanica si la intemperii precum metalul)

Grafica o facem noi la sediul firmei in urma comenzii si de principiu este gratuita (pentru o grafica simpla).

 1. Info lucrare
  Trimiteti lucrarea dvs iar noi o sa verificam daca solutia laser este pretabila si pentru dvs., in functie si de materialul dorit.
 2. Simulare grafica
  Noi va putem realiza o simulare chiar si 3D a produsului dorit de dvs., astfel incat o sa puteti vizualiza produsul finit in mediu virtual.
 3. Testare
  Facem testele aferente in functie de materialul dorit si de grafica aferenta. Putem ajusta puterea si viteza pentru a le potrivi materialului in speta.
 4. Gravare placa funerara
  Dupa configurarea setarilor, aparatul de gravare va urmari tiparul realizat dupa liniile vectorizate ale fisierului sursa

Firma noastra ofera si servicii speciale PREMIUM de conceptualizare placute comemorative chiar si din materiale speciale cum ar fi marmura si granit pentru monumente funerare. Genul acesta de lucrari sunt speciale si se poate oferi un pret numai dupa o comunicare directa cu unul din agentii nostri.
In procesul de pregatire ale unor astfel de servicii trebuie sa tinem cont atat de grafica aferenta cat si de materialele metal dorite a fi gravate.
Mai jos aveti o prezentare video a unei lucrari executate.

Un mic secret: este preferabil mai degraba o lucrare mai scumpa decat una ieftina dar nu la fel de durabila.

Poti face singur grafica!

Programul nostru de design iti permite sa iti alegi materialul, sa adaugi poze si sa editezi textele dorite, cu posibilitatea repozitionarii in placa sau a redimensionarii acesteia si iti ofera pretul aferent.

Simulare grafica 3D pentru proiectele speciale

Aveti nevoie de o simulare grafica cat mai realista in ceea ce priveste proiectele dumneavoastra? Noi va putem ajuta. avem experienta de peste 15 ani in grafica publicitara inclusiv 3D

  Vrei sa ne contactezi?