Chatbot OPTO

Ce este un chatbot?

Este un robot de conversatie automata care raspunde instantaneu la mesajele text.
Cel mai des folosit este pe messenger pentru ca este cel mai util.

NOI FACEM ROBOTI DE CONVERSATIE PENTRU LIMBA ROMANA, daca este programat poate intelege elemente structurale standard: salut, comanda, detalii, livrare, comparatii.

Rezultate mult mai bune decât e-mailurile. De aceea ar trebui să includeți acest lucru în strategia dvs. de marketing ACUM!

Messenger este unul dintre cele mai puternice canale de marketing (1,3 miliarde de utilizatori).

Chatbots sunt VIITORUL serviciului pentru clienți și vânzarea online.

Cum functioneaza un robot de conversatie inteligenta?

Un robot inteligent se presupune ca intelege tot. FALS. Daca nu este programat sa inteleaga si sa raspunda dupa anumite criterii informationale nu va functiona!

  1. In primul rand un robot intelege doar limba in care este programat. Pot fi programate mai multe limbi de comunicare dar pentru fiecare se face o programare aferentra.
  2.  In al doilea rand chatbot-ul intelege doar frazele scurte, cu un singur mesaj global. Adica, daca spui: „Vreau sa comand o pizza” robotul intelege ca este vorba de comanda, o categoriseste ca mesaj global: „comanda” si raspunde in functie de acest lucru. Daca sunt mai multe mesaje globale atunci robotul alege DOAR una din ele ca fiind mesaj global. „Vreau sa comand o pizza si sa imi spuneti care sunt ingredientele sale” Robotul va intelege DOAR primul mesaj adica ca este vorba de o comanda. Ulterior, daca este bine programat va raspunde si care sunt ingredientele.
  3. Toate conversatia robotului este modulara adica poate fi reconfigurata usor in functie si de reactiile celor care converseaza.

Ce tipuri de afaceri e bine sa foloseasca Chatbot Marketing?

Magazine online

messenger marketing este unealta pe care ar trebui să o folosești astăzi pentru maine, oferindu-ti o sursa de trafic calificat și de creștere a vânzărilor pe platforma ta de vanzari online

Afaceri de service & intretinere

instiitarile cu privire la etapele de servisare si intretinere pot fi transmise in mod personalizat, cu o preponderenta automatiza a activitatii si fara un cost efectiv, spre deosebire de push-uri, sms-uri, etc.

Magazine fizice

poti atrage clienti in locatia ta fizica, dar ai posibilitatea de targhetare si a clientilor pentru afacerea ta online.

Prestari servicii

de la servicii catre populatie pana la servicii speciale tehnice, toate pot fi ajutate de aceasta platforma pentru automatizare in marketing. Exemple: antrenori fitness, consilieri imobiliari, service, etc.

Cu ce te poate ajuta chatbot OPTO?

Chatbot este noul dvs. agent de vânzări care nu are nevoie să doarmă. Acesta functioneaza pentru tine 24/7.

Vom crea un robot inteligent de conversatie pentru pagina dvs. de Facebook. Acesta va vorbi limba dvs., va interacționa cu clienții dvs. și poate chiar sa ca vă va ajute să vindeti produsele.

Mai mult, se poate integra si pe website-ul dvs., daca doriti.

Un chatbot va poate ajuta să vă vindeți produsele / serviciile si sa va informeze clientii.

Acesta va economisi bani și TIMP. Clienții tai nu doresc să aștepte un răspuns, noul chatbot răspunde INSTANTANEU .

Facebook faca o analiza foarte atenta a paginilor care raspund la mesaje instantaneu si le ofera o mai mare vizibilitate.

Plus ca se poate face promovare direct prin messenger catre persoanele din lista de targhetare.

Un buget necesar de avut in vedere?

Avem trei tipuri de cheltuieli, primele doua se platesc o singura data, ultima se plateste lunar:

  • fixe: adica taxa de initiere si proiectare – costurile pornesc de la 150 euro
  • variabile: in functie de complexitatea semanticii si a elementelor de informare pentru respectivul chatbot, calculate la ora de programare: 20 euro per ora – costurile pornesc de la 100 euro
  • lunare: in functie de traficul aferent se calculeaza pornind de la 50 euro cu 5000 de interactiuni pe luna, cu un plus de 50 euro pentru fiecare set de 20.000 interactiuni suplimentare.

Per ansamblu bugetul porneste de la 250 euro cheltuieli initiale plus 50 euro per luna.

Sau puteti apela la un buget de 150 euro cu predare „la cheie” a unui robot un set de 20 raspunsuri standard, cu grad de complexitate standard.

Vrei sa vezi cum functioneaza un chatbot OPTO in limba romana?

Spune cu ce te putem ajuta! Completeaza formularul de mai jos iar in cadrul ofertarii vei avea acces la un chatbot OPTO in limba romana sa vezi cum functioneaza prin simularea unor comenzi de pizza, plus info pret si ingrediente.

    Vrei sa ne contactezi?