Litere volumetrice personalizare cu logo

Litere volumetrice din metal sau plastic realizare prin decupare laser sau mecanic pe CNC. Procedeul de prelucrare litere in volumetrie ofera o solutie speciala pentru a se obtine design-uri speciale prin intercalarea procedurilor standard cu cele de ultima ora folosind materiale speciale. Fisierele pentru grafica se predau in format DWG sau DFX de catre client dar pot fi realizate contracost si de catre noi.
Am realizat servicii de decupare logo, sigle sau litere pe multe modele de materiale si in urma aceste experiente am constat ca fiecare sigla, fiecare concept de brand isi are locul si particularitatile sale. Este nevoie de o anumita dedicatie sa poti realiza ceeace doreste clientul dar in limitele tehnice existente la momentul productiei.

 1. Info lucrare
  Trimiteti lucrarea dvs iar noi o sa verificam daca solutia laser sau cea mecanica CNC este pretabila si pentru dvs., in functie si de materialul dorit.
 2. Simulare grafica
  Noi va putem realiza o simulare chiar si 3D a produsului dorit de dvs., astfel incat o sa puteti vizualiza produsul finit in mediu virtual.
 3. Testare
  Facem testele aferente in functie de materialul dorit si de grafica aferenta. Putem ajusta puterea si viteza pentru a le potrivi materialului in speta.
 4. Gravare si decupare litere
  Dupa configurarea setarilor, aparatul de gravare va urmari tiparul realizat dupa liniile vectorizate ale fisierului sursa.

Firma noastra ofera servicii speciale PREMIUM pentru firma dvs.
In ultima vreme, cererea laser s-a axat pe servicii de volumetrie si desi sunt lucrari pretentioase noi am reusit sa ducem la capat conceptualizare si finalizarea acestor solutii de signalistica.
In procesul de pregatire ale unor astfel de servicii trebuie sa tinem cont atat de grafica aferenta cat si de materialele metal dorite a fi prelucrare.

Solutiile tehnice, fie ele prin decupare laser fie prin decupare macenica pe CNC depind atat de material cat si grafica aferenta: decupare alama, decupare metal, decupare inox, decupare otel, decupare pvc, decupare plexy, decupare metalex, decupare plastic
Mai jos aveti o prezentare video a unei lucrari executate.

Vrei litere din polistiren?

O oferta aparte din puntul de vedere al materialului folosit pentru literele volumetrice este cea din polistiren.
Executam literele volumetrice din polistiren de peste 15 ani, fiind printre primii in acest domeniu in Romania
Pentru noi este importanta calitatea, astfel incat clientul sa fie multumit, in limita unui pret rezonabil, bineinteles.
Acceseaza linkul din poza pentru a vizualiza prezentarea noastra pentru litere 3D, adica litere din polistiren.

Un mic secret: orice material isi are modul specific de prelucrare, alegeti solutiile cele mai bune.

Decupare elemente logo si alte piese asemenea

In cadrul serviciilor de personalizare oferim si decupare laser sau mecanica pentru realizarea de diferite piese atat cu logo firmei dvs sau alte elemente asemenea. Solutiile sunt personliazate , in functie de cerintele clientului dar si de limitele impuse de tehnica de productie aferenta.

Firma noastra ofera servicii speciale PREMIUM pentru firma dvs.
In procesul de pregatire ale unor astfel de servicii trebuie sa tinem cont atat de grafica aferenta cat si de materialele metal sau plastic dorite a fi prelucrare.

Solutiile tehnice, fie ele prin decupare laser fie prin decupare mecanica pe CNC depind atat de material cat si grafica aferenta: decupare alama, decupare metal, decupare inox, decupare otel, decupare pvc, decupare plexy, decupare metalex, decupare plastic

Vrei litere din polistiren?

Te intereseaza litere autocolant pentru personalizare masini. Oferim servicii profesionale de branding auto, adica inscriptionare auto cu logo firmei tale.
Acceseaza linkul din poza pentru a vizualiza prezentarea noastra personalizare masini cu autocolant.

Simulare grafica 3D pentru proiectele speciale

Aveti nevoie de o simulare grafica cat mai realista in ceea ce priveste proiectele dumneavoastra? Noi va putem ajuta. avem experienta de peste 15 ani in grafica publicitara inclusiv 3D

Vrei sa ne contactezi?