Cum putem personaliza literele volumetrice

Printare UV direct pe material

In prezent avem la dispozitie doua echipamete speciale de printare direct pe suport plastic, metal, lemn si sticla este foarte buna:

 • XF 2030: dimensiune de 3 x 2 metri

Comanda minima este de 300 euro + TVA dar rezolutia si stabilitatea printarii pe material. Se recomanda in utilizari de design interior si exterior.

 • format A3: dimensiune 300x420mm

Comanda minima este de 100 euro + TVA, se foloseste in signalistica si decor

Autocolant pe litere volumetrice

In cazul unor personalizari speciale de productie publicitara se poate personaliza prin colantare

 • suprafata este recomandabil a fi dreapta dar se poate oferi si solutii de colantare pe suprafete curbe
 • autocolantul poate fi printat deja sau se poate folosi autocolant colorat in masa sau texturat deja de la producator.
 • exista si autocolant speciale pentru sticla cu imitatie de sablare sau alte texturi asemanatoare
 • comanda minima: 100 euro + TVA

Gravura laser si gravura mecanica CNC

Echipamentul folosit pentru gravura laser pe material plastic sau metal are dimensiunea de 600x900mm.

 • Se pot personaliza atat obiecte cu suprafata dreapta. Comanda minima 100 euro + TVA
 • Cat si pe obiecte curbate: sticle, pahare, globuri. La acest echipament se foloseste un dispozitiv special de rotatire a acestuia astfel incat personalizarea sa se faca exact pe suprafata curbata. Suma minima per comanda in acest caz este de 200 euro + TVA.

Simulare grafica DTP

Noi iti oferim din partea noastra 15 minute gratuite per comanda, pentru conceptualizarea de principiu a ofertei. Apeleaza si la Programul nostru NOLOST prin care iti oferim serviciul de simulare grafica contracost dar care se deduce 50-100% din suma facturata in cazul unei comenzi finalizate.

Oferim solutii PREMIUM pentru firma ta

Preturile pentru placute PREMIUM pentru firme pornesc de la 100 Euro. Putem sa iti facem o oferta personalizata in functie de materiale si cantitate dar si de solutiile de productie si design. Pentru comenzi STANDARD te rugam sa accesezi magazinul nostru online. Ne poti vizita dar NUMAI CU PROGRAMARE PREALABILA si la magazinul de gravare mecanica si gravare laser la adresa mentionata in pagina de contact.

Produse finite

Lucrari speciale pentru placute firme, prin gravura laser sau gravura mecanica. Placi firma gravare sau personalizate prin printare direct pe material sau chiar transfer termic. Placute birou pentru usi sau semnalizare cladiri de birouri.
Produse finite: placi gravate prin gravura computerizata, signalistica birouri, plachete gravate, plachete personalizate, placute metalice gravate

Litere volumetrice personalizare cu logo

Litere volumetrice din metal sau plastic realizare prin decupare laser sau mecanic pe CNC. Procedeul de prelucrare litere in volumetrie ofera o solutie speciala pentru a se obtine design-uri speciale prin intercalarea procedurilor standard cu cele de ultima ora folosind materiale speciale. Fisierele pentru grafica se predau in format DWG sau DFX de catre client dar pot fi realizate contracost si de catre noi.
Am realizat servicii de decupare logo, sigle sau litere pe multe modele de materiale si in urma aceste experiente am constat ca fiecare sigla, fiecare concept de brand isi are locul si particularitatile sale. Este nevoie de o anumita dedicatie sa poti realiza ceeace doreste clientul dar in limitele tehnice existente la momentul productiei.

 1. Info lucrare
  Trimiteti lucrarea dvs iar noi o sa verificam daca solutia laser sau cea mecanica CNC este pretabila si pentru dvs., in functie si de materialul dorit.
 2. Simulare grafica
  Noi va putem realiza o simulare chiar si 3D a produsului dorit de dvs., astfel incat o sa puteti vizualiza produsul finit in mediu virtual.
 3. Testare
  Facem testele aferente in functie de materialul dorit si de grafica aferenta. Putem ajusta puterea si viteza pentru a le potrivi materialului in speta.
 4. Gravare si decupare litere
  Dupa configurarea setarilor, aparatul de gravare va urmari tiparul realizat dupa liniile vectorizate ale fisierului sursa.

In ultima vreme, cererea laser s-a axat pe servicii de volumetrie si desi sunt lucrari pretentioase noi am reusit sa ducem la capat conceptualizare si finalizarea acestor solutii de signalistica.
In procesul de pregatire ale unor astfel de servicii trebuie sa tinem cont atat de grafica aferenta cat si de materialele metal dorite a fi prelucrare.

Solutiile tehnice, fie ele prin decupare laser fie prin decupare macenica pe CNC depind atat de material cat si grafica aferenta: decupare alama, decupare metal, decupare inox, decupare otel, decupare pvc, decupare plexy, decupare metalex, decupare plastic
Mai jos aveti o prezentare video a unei lucrari executate.

Vrei litere din polistiren?

O oferta aparte din punctul de vedere al materialului folosit pentru literele volumetrice este cea din polistiren. Executam literele volumetrice din polistiren de peste 15 ani, fiind printre primii in acest domeniu in Romania Pentru noi este importanta calitatea, astfel incat clientul sa fie multumit, in limita unui pret rezonabil, bineinteles. Acceseaza linkul pentru a vizualiza prezentarea noastra pentru litere 3D, adica litere din polistiren.

Un mic secret: orice material isi are modul specific de prelucrare, alegeti solutiile cele mai bune.

Decupare elemente logo si alte piese asemenea

In cadrul serviciilor de personalizare oferim si decupare laser sau mecanica pentru realizarea de diferite piese atat cu logo firmei dvs sau alte elemente asemenea. Solutiile sunt personliazate , in functie de cerintele clientului dar si de limitele impuse de tehnica de productie aferenta.

Firma noastra ofera servicii speciale PREMIUM pentru firma dvs.
In procesul de pregatire ale unor astfel de servicii trebuie sa tinem cont atat de grafica aferenta cat si de materialele metal sau plastic dorite a fi prelucrare.

Solutiile tehnice, fie ele prin decupare laser fie prin decupare mecanica pe CNC depind atat de material cat si grafica aferenta: decupare alama, decupare metal, decupare inox, decupare otel, decupare pvc, decupare plexy, decupare metalex, decupare plastic

Colantari auto

Te intereseaza litere autocolant pentru personalizare masini? Oferim servicii profesionale de branding auto, adica inscriptionare auto cu logo firmei tale. Acceseaza linkul din poza pentru a vizualiza prezentarea noastra personalizare masini cu autocolant.

Colantari vitrine

Te intereseaza litere autocolant pentru personalizare vitrine magazine si alte locatii de promovare? Oferim servicii profesionale de inscriptionari vitrine, adica inscriptionare cu logo firmei tale. Acceseaza linkul din poza pentru a vizualiza prezentarea noastra personalizare masini cu autocolant.

Simulare grafica 3D pentru proiectele speciale

Aveti nevoie de o simulare grafica cat mai realista in ceea ce priveste proiectele dumneavoastra? Noi va putem ajuta. avem experienta de peste 15 ani in grafica publicitara inclusiv 3D

  Vrei sa ne contactezi?