Avem experienta de peste 15 ani in domeniu si cautam sa satisfacem cerintele cele mai pretentioase ale clientilor nostri.

Servicii de taiere laser si CNC

Procedeul de taiere cu laser ofera o solutie precisa pentru a se obtine design-uri speciale prin decupare dintr-un anumit material. Fisierele se predau in format DWG sau DFX.
Exista trei tipuri proceduri de lasere folosite in aceasta industrie: laserele cu CO2, Nd si Nd-YAG. Noi folosim tehnologia CO2 (pentru decupare materiale usoare) si Nd-YAg (pentru decupare otel, inox si aluminiu). Se emite un fascicul laser care debiteaza materialul la temperaturi foarrte ridicate (ardere, vaporizare). Se poate obtine un nivel foarte ridicat de debitare cu detalii la milimetru pe o gama diversificata de materiale. Laserul de taiere metale NU POATE GRAVA ci doar debita. Exista insa si solutii de gravare metal insa doar pe format maxim 170x170mm.

  1. Info lucrare
   Trimiteti lucrarea dvs iar noi o sa verificam daca solutia laser este pretabila si pentru dvs., in functie si de materialul dorit.
  2. Simulare grafica
   Noi va putem realiza o simulare chiar si 3D a produsului dorit de dvs., astfel incat o sa puteti vizualiza produsul finit in mediu virtual.
  3. Testare
   Facem testele aferente in functie de materialul dorit si de grafica aferenta. Putem ajusta puterea si viteza pentru a le potrivi materialului in speta. Suprafata maxima de material pe care putem sa debitam este de estimativ: 2000 mm x 3000 mm dar exista situatii in care materialul poate depasi aceste dimensiuni pe latura mare.
  4. Decupare
   Dupa configurarea setarilor, aparatul de debitat va urmari tiparul realizat dupa liniile vectorizate ale fisierului sursa

Firma noastra ofera servicii speciale PREMIUM de gravura laser si gravura mecanica.
In ultima vreme, cererea laser s-a axat pe servicii de decupare, debitare sau taiere pe contur.
In procesul de pregatire ale unor astfel de servicii trebuie sa tinem cont atat de grafica aferenta cat si de materialele dorite a fi decupate.
Spre exemplu: decuparea in carton se face mai usor decat decuparea in metal dar nu constituie o prioritate ca serviciu distinct decat daca presupune o oferta mai ampla.
In cazul materialelor plastice trebuie sa tinem cont de posibilitatea topirii excesive sau chiar a deformarii, daca avem o grafica prea mica.
Decuparea laser in lemn este pretentioasa deoarece presupune o ardere inevitabila a marginilor.
Mai jos aveti prezentate o serie de produse decupate in cadrul unui video portofoliu.

Decupare metal: inox, aluminiu, tabla

Prelucrarea metalului prin laser se face mai greu decat celelalte materiale. Taierea pe contur se poate face doar daca exista suficienta putere in laser. Alama NU SE POATE DECUPA prin laser.

Video prezentare debitare laser

Debitare mase plastice, in special metalex si plexy

Pentru a putea realiza proiecte de publicitate speciale e bine sa apelam la tehnologiile cele mai noi

Mic secret: taierea pe contur se poate face doar din grafica vectorizata. Creati o grafica vectorizata buna daca doriti o decupare eficienta!

Servicii de indoire metal si plastic

Nou!!!

De acum va putem ajuta si cu servicii de indoire metal si plastic cu utilaje automate. Aveti nevoie de solutii tehnice pentru realizarea de piese complexe din metal sau plastic? Contactati-ne iar noi va putem ajuta!

Suplimentar va putem oferi solutii de vopsire in camp electrostatic si finisare prin vibratie ale pieselor de metal

Nou!!!

Simulare grafica 3D pentru proiectele speciale

Aveti nevoie de o simulare grafica cat mai realista in ceea ce priveste proiectele dumneavoastra? Noi va putem ajuta. avem experienta de peste 15 ani in grafica publicitara inclusiv 3D

  Vrei sa ne contactezi?