Colantari vitrine si spatii comerciale

Colantarea vitrinelor unui spatiu comercial (geamurile magazinului) reprezinta o forma de promovare importanta in relatia cu toti clientii potentiali ai dvs. Este vorba de reclama la punctul de vanzare si deci trebuie sa aveti mare grija modul in care se prezinta fatada si interiorul magazinului.

Aspectul vizual conteaza foarte mult si va recomandam sa apelati la un expert ca noi pentru a obtine cele mai pozitive reactii in cazul astui mod de promovare!

Ca sa parafrazam on vechi dicton: „Designul magazinului face toti banii”

Asiguram solutii complete de colantari spatii comerciale, colantari vitrine, colantari geamuri magazin:

Design personalizat

Oferim simulari grafice, concepte personalizate pentru afacerea dvs.: creative si comerciale pentru ca imaginea spatiului comercial sa fie eficienta si atragatoare.

Paleta variata de materiale

Folosim exclusiv autocolante de calitate. Din experianta nostra am inteles ca alegerea unor materiale de calitate nu numai ca reprizinta o dovada de respect fata de client ci si fata de munca noastra: materialele de calitate ridicata multumesc clientii dar si vanzarile noastre. Autocolante standard sau speciale, windows graphic, autocolant sablat, autocolant laminat, autocolante texturate. Asiguram print de inalta calitate inclusiv pe autocolant translucent (semimat)!

Print autocolant

Pregatirea materialelor pentru colantare: productia si aplicarea finisajelor autocolantului. Pentru livrari prin curier asiguram si folie de transfer (atentie ca folia de transfer montata trebuie folosita in max 48 ore, altfel se increteste)

Montaj

Asiguram servicii de colantari profesionale suprafete comerciale: geamuri, vitrine, panouri precum si servicii anexe: decojire (decolantare), degresare  autocolant vechi.  Montaj in 2-3 zile lucratoare de la executia materialelor.

    Vrei sa ne contactezi?