Avem 15 ani de experienta in domeniu de gravare!

Etichetele industriale din metal sau plastic sunt lucrari speciale pentru ca se adreseaza unui segment aparte de comercianti si se realizeaza prin gravura laser sau gravura mecanica. Placile respective pot fi suplimentar personalizate prin printare direct pe material sau chiar transfer termic.
Produse finite: placi gravate, placute firma, placute gravate, plachete personalizate, placute metalice gravate.

NOU!!!NOU!!!NOU!!!
Va putem oferi si etichete metalice autocolante PVC. Sunt rezistente la intemperii, cu o pelicula de film mata datorita careia etichetele vor fi mult mai rezistente. Sunt rezistente la murdarie, ulei, temperaturi extreme (-20 grade Celsius pana la +80 grade Celsius), rezistente la apa si nu se pot rupe. Sunt foarte subtiri (0.4mm) si se preteaza in special pentru echipamente electronice indoor, dar pot fi folosite inclusiv pe materiale textile drept ecusoane temporare.

Cantitatea pentru ambele tipuri de etichete: din petal sau metalice PVC poate sa fie si in serie mica dar exista o suma minima de comanda: 250 lei.

Vrei sa afli solutiile tehnice oferite de noi pentru personalizare in general? Acceseaza pagina noastra de personalizari.
Solutii ingenioase determinate de experienta noastra de peste 15 ani in domeniul productiei publicitare.
Ne poti vizita si la magazinul de gravare mecanica si gravare laser la adresa mentionata in pagina de contact.

Noi oferim solutii personalizate pentru necesitatile firmei dumneavoastra si ce sa facem ca produsul final sa vina in concordanta cu cerintele dumneavoastre.

5 pași pentru realizarea proiectelor de gravură, in special pentru placutele etichete metalice gravate cu logo firma:

  1. Conceptualizarea graficii și a textului dorit.
  2. Simularea grafica aferentă (2D sau chiar 3D, in functie de cerinte client)
  3. Propunerea către client a dimensiunilor recomandate și stabilirea prețului pentru lucrare
  4. Prelucrarea comenzii inclusiv plata avansului
  5. Ridicarea produsului final

Noi oferim solutii personalizate pentru necesitatile firmei dumneavoastra si ce sa facem ca produsul final sa vina in concordanta cu cerintele dumneavoastra.

O cerinta speciala acoperita de catre noi o reprezinta etichetele industriale, mai exact cele din metal. Realizate prin gravura pe laser sau gravura mecanica.

Cele mai folosite sunt cele din aluminiu cu gravura scris negru

Aveti nevoie de o oferta personalizata pentru gravare? Completati formularul de mai jos iar noi in cel mai scurt timp va contactam.

Oferim clientilor nostri simulari grafice 3D pentru vizualizare completa a produsului ce urmeaza a fi comandat.