Oferte PERSONALIZATE PRINTURI INDOOR SI OUTDOOR

Doriti sa cunoasteti ofertele noastre personalizate pentru printuri indoor si outdoor? Contactati-ne

Avantajele publicității realizate prin bannere stradale sunt fără doar și poate de necontestat, printre acestea numărându-se: gradul ridicat de vizibilitate, imagine foarte bună chiar și la detalii, rezistentă bună a imaginii în timp.

 

1.IDENTIFICAREA MESAJELOR PUBLICITARE DORITE

Plecând de la dorințele și ideea d-voastră cât și de la domeniul de activitate al firmei d-voastră, va vom prezenta sugestii de mesaje publicitare pe care în urma largii noastre experiențe le considerăm a fi adecvate pentru grafica aferentă.

2.IMPLEMENTAREA IMAGINILOR DORITE

În această etapă se va dimensiona imaginea originală pe cotele necesare publicării. Acest lucru presupune prelucrarea imaginilor (pozelor de produse, siglei, etc). Întotdeauna se va alege cea mai interesantă/importantă zonă a imaginii.

3.SIMULARI GRAFICE

Imediat după prelucrarea grafică a imaginilor, clientului i se oferă o imagine brută de ansamblu a viitoarei grafici preconizate.

Nefiind o grafică finală, putem discuta deschis despre dorințele clientului de ale modifica parțial sau chiar per ansamblu.

Aceste simulări grafice vor fi vizionate de către client și pe mail pentru o mai bună comunicare cu toți cei interesați în obținerea unei grafici finale performante.

4.FORMATUL FINAL

In discuțiile purtate cu clientul se vor stabili și detaliile tehnice aferente modului de finalizare a respectivei graficii.

5.REDIMENSIONAREA IMAGINII

Redimensionarea imaginii (renderizarea grafică) la dimensiunile reale, este un proces laborios de 2 până la 6 ore de lucru. Imaginea este adusă din stadiul ei original în formatul mărit. În această etapă ne convingem exact de potențialul imaginii prelucrate. Astfel putem afla dacă grafica finală DTP aprobată de către client și prelucrată corespunzător din punct de vedere tehnic poate fi utilizată pentru realizarea efectivă a produsului finit dorit .

Bannerele stradale rezistă excelent la acțiunea agenților externi și la intemperii, rezultate spectaculoase la prețuri minime, o alegere optimă, pentru o campanie de publicitate reușită.

    Vrei sa ne contactezi?