Ai nevoie de ajutor in ceea ce priveste promovarea social media?
Multi spun ca e simplu sa scrii ceva pe facebook sau in social media in general. Ce mare scofala sa trantesti cateva: „va asteptam”, „va invitam”, „va oferim”. Ai insa nevoie de un copywriter daca vrei „sa scrii ceva” care sa aiba impact asupra clientilor.
Cuvintele cheie (pentru SEO) dar cu impact asupra cititorilor sunt elementele esentiale ale unei bune promovari online. Si daca iti spunem ca de fapt NU SUNT SUFICIENTE? Ai nevoie mai intai de o strategie de comunicare, cu targetare direct asupra clientilor tai potentiali. Avem de a face cu o comunicare neuronala, diferita de povestioarele invatate la gradinita despre ursul care face „mor, mor, mor”.
Nu arunca cu postari peste postari cu speranta copilareasca ca poate vor aduce cat mai multi clienti potentiali, din care cativa poate chiar te vor contacta. Publicitatea social media este COSTISITOARE dar daca stii sa o targetezi bine se va dovedi RENTABILA. Nu exista metode de publicitate ieftine sau scumpe ci doar RENTABILE sau NERENTABILE. Culmea este ca pentru unii cele rentabile sunt nerentabile iar pentru altii este invers. NU EXISTA SOLUTIE PROMOVARE SOCIAL MEDIA UNIVERSALA, ci una personalizabila.
Tu de care publicitate social media crezi ca ai nevoie? Contacteaza-ne si vei afla.
Pana nu este prea tarziu… Pentru ca si concurenta a aflat deja acest lucru.
Servicii de consiliere pornind de la 100 euro per luna, contract minim 3 luni. Pentru primul contract de minim 6 luni ai primele doua luni gratuite.

Promovarea online sub forma video va ajuta sa ajungeti mai usor la clienti. Ce este concret promovarea online, Social Media sau CRM? Stiti cum puteti dezvolta online afacerea firmei prin campanii eficiente de emailing?

Noi va ajutam. Avem experienta de peste 10 ani in domeniul de publicitate online. Vizitati site-ul nostru pentru a vedea si ce alte servici mai prestam: www.optimbirou.ro

AVETI NEVOIE DE CINEVA EXPERIMENTAT SI DE INCREDERE PENTRU A PUTEA EXPERIMENTA SI ULTERIOR APLICA TOT CE ESTE NEVOIE IN PUBLICITATEA ONLINE 

La prima intrevedere va oferim gratuit o consiliere in ceea ce priveste „creionarea” strategiei necesare ca firma dvs. sa fie promovata online intr-un mod eficient.

Contactati-ne acum pentru a primi aceasta oferta speciala disponibila doar pentru urmatoarea saptamana. Valabila pana la 15 iulie 2016.

Oferta noastra SPECIALA cuprinde urmatoarele pachete care pot fi adaptate in functie de necesităţile dumneavoastră:

Abonamentul Pachet Basic – 50 Euro + TVA

 • Beneficiati de o reducere de  66 % (de la pretul standard de 30 euro +TVA pentru consiliere in domeniu online si Social Media)
 • 5 ore lunare pentru consiliere in promovare online si Social Media

Abonamentul Pachet Premium – 100 Euro + TVA Include:

 • Beneficiati de o reducere de  66 % (de la pretul standard de 30 euro +TVA pentru consiliere in domeniu online si Social Media sau pentru servicii de grafica si promovare online)
 • 5 ore consiliere in domeniu online si Social Media
 • 5 ore grafica si promovare on-line
 • Beneficiati GRATUIT de un video de prezentare de 1 min a produselor sau serviciilor clientului la nivel profesional ridicat conform modelor de mai jos

Abonamentul Pachet VIP – 200 Euro + TVA Include:

 • Beneficiati de o reducere de  66 % (de la pretul standard de 30 euro +TVA pentru consiliere in domeniu online si Social Media sau pentru servicii de grafica si promovare online)
 • 5 ore consiliere in domeniu online si Social Media
 • 15 ore grafica si promovare on-line
 • Beneficiati GRATUIT de doua video-uri de prezentare de cete 1 min a produselor sau serviciilor clientului la nivel profesional ridicat conform modelor de mai jos

Ce va oferim in cadrul acestor pachete?
– Concepere campanii google adwords
– Setari aferente google Search
– Setari aferente google Display
– Concepere campanii Facebook
– Postari Facebook saptamanale

  Vrei sa ne contactezi?