Avem 15 ani de experienta in domeniu de gravare!

Placute gravate, gravuri personalizate pentru firme.

Lucrari speciale pentru placute firme, prin gravura laser sau gravura mecanica. Placi firma gravare sau personalizate prin printare direct pe material sau chiar transfer termic. Placute birou pentru usi sau semnalizare cladiri de birouri.
Produse finite: placi gravate prin gravura computerizata, signalistica birouri, plachete gravate, plachete personalizate, placute metalice gravate

Agentia de publicitate Optim Birou deschide oficial o noua platforma de comunicare cu clientii nostri prin intermediul robotului inteligent OPTO, care va prelua automat comenzile si cererile de informatii de pe Facebook Messenger. Robotul de cominicare inteligenta OPTO invata si acumuleaza informatii din ce in ce mai multe, odata cu desfasurarea a cat mai multor conversatii cu clientii nostri.

Cinci pasi pentru produsul tau

Solutii tehnice se personalizeaza in functie de cerintele clientilor prin: gravura metal, gravura sticla, gravura plastic, gravura lemn. Vrei sa afli solutiile tehnice oferite de noi pentru personalizare in general? Acceseaza pagina noastra de personalizari.
Solutii ingenioase determinate de experienta noastra de peste 15 ani in domeniul productiei publicitare.

Noi oferim solutii personalizate pentru necesitatile firmei dumneavoastra si ce sa facem ca produsul final sa vina in concordanta cu cerintele dumneavoastra.

Avem experienta de pestre 15 ani in simulare grafica si va putem oferi inclusiv propuneri grafice 3D.

Grafica publicitara inseamna servicii de creatie si pregatire pentru realizare machete grafice pentru produsele de signalistica. Grafica publicitara trebuie sa atinga 2 scopuri: sa capteze atentia subiectilor targhetati si sa le transmita mesajul dorit.

Cu o experienta in domeniul creatiei publicitare si avand la baza pasiunea, creativitatea si rabdarea satisfacerii nevoilor clientilor, OPTIM BIROU, oferim o gama larga de servicii si solutii de promovare.

Ofertarea proiectelor de gravură, in special pentru placutele gravate firma presupune:

 1. Conceptualizarea graficii și a textului dorit.
 2. Simularea grafica aferentă (2D sau chiar 3D, in functie de cerinte client)
 3. Propunerea către client a dimensiunilor recomandate și stabilirea prețului pentru lucrare
 4. Preluarea dorintelor de modificare
 5. Finalizarea ofertei

Punerea in productie presupune etapizarea in functie de termenele de livrare dar si de procesele aferente finalizarii produsului.

Unele solutii presupun timp indelungat pentru obtinerea produselor dorite, noi cautam sa armonizam realizarea in timp util cu pretul final si calitatea propusa clientului.

Livrarea se poate face la sediul clientului prin curier sau la showroomul nostru din zona piata Alba Iulia, b-dul Burebista.

Pentru mai multe detalii va rugam accesati pagina de contact

Studiu de caz: iata cateva solutii tehnice de productie pentru o placuta pentru o firma care are un logo color cu degrade:

 1. Placa PVC alba cu autocolant printat sau taiat pe cutter si cu un strat de plexy transparent (pentru protectie) depinde insa de grafica (scrisul nu trebuie sa fie prea mic).
 2. Gravare placa metalex auriu sau argintiu (nu prea se poate face cu alta culoare scrisul decat negru) – depinde de grafica. Nota: Se poate printa sigla direct pe materialul metalex dar manopera se calculeaza separat
 3. Placa plexy alba cu printare direct pe material logo color
 4. Placa metal cu gravare si ulterior vopsire email cu uscare in cuptor
 5. Placa plexy alba cu decupare logo (iesire in volumetrie 3-5 mm) si print pe material sau cutter culoare uni. Recomandam obligatoriu bun de tipar cu vizualizare 3D.

Preturile pentru gravare pornesc de la 150 lei si putem sa va facem o oferta personalizata in functie de materiale si cantitate dar si de solutiile de productie si design.

Noi iti oferim din partea noastra 15 minute gratuite per comanda, pentru conceptualizarea de principiu a ofertei. Apeleaza si la Programul nostru NOLOST prin care va oferim servicul de simulare grafica contracost dar care se deduce integral din suma facturata in cazul unei comenzi finalizate.

Ne poti vizita dar NUMAI CU PROGRAMARE PREALABILA si la magazinul de gravare mecanica si gravare laser la adresa mentionata in pagina de contact.

CERERE OFERTA

Aveti nevoie de o oferta personalizata pentru gravare? Completati formularul de mai jos iar noi in cel mai scurt timp va contactam.

Placutele pentru usi de birouri sunt utile deoarece ofera informatii eficiente despre departamente, localizare persoane, etc.

Alte utilizari:

 • Placute numerotare vestiare
 • Placute numerotare scaune sali de conferinte
 • Placute numere inventar
 • Placute garderoba
 • Placute numere camere hoteluri sau pensiuni

Dimensiuni si Personalizare


Placutele usi birouri pot fi de orice dimensiune dar noi recomandam sa nu depaseasca 40×30 cm. Personalizam placute usa birou  cu numere (de exemplu) foarte mici (3×2 cm) pana la placute mari (40×30 cm). Personalizarea placutelor gravate mai presupune alegerea formei, culorii/materialului, continutului (inclusiv simboluri si logo-uri) si a fontului.

Materiale si executie


Placutele usa le realizam cu o gama larga de variante dar cel mai des folosite sunt:  auriu periat si argintiu periat. Materialul din care sunt facute este de tip dublu-strat: cel de suprafata este metalizat iar cel de pe spate dintr-un plastic special ABS care are rolul de suport si de culoare pentru textul gravat.

Executam placute usi prin gravare pe placuta (gravura computerizata), procedeu ce asigura calitatea superioara a produsului final.

Configureaza-ti singur grafica, sa vezi cum ar arata produsul final.

 • selecteaza placuta si poti alege culoarea de material
 • adauga/sterge imagine sau text
 • mareste/micsoreaza imagine sau text
 • modifica font, marime, culoare: click text
 • editare texte: scrie in casutele din dreapta CONFIGURATORULUI
 • alege download sau print
 • poti previzualiza grafica dand click pe lupa „preview”

Aveti nevoie de o oferta personalizata pentru gravare? Completati formularul de mai jos iar noi in cel mai scurt timp va contactam.

Oferim clientilor nostri simulari grafice 3D pentru vizualizare completa a produsului ce urmeaza a fi comandat.

Experiența noastră confirmă că o personalizare realizata prin gravură, fie ea gravura mecanica sau gravura laser, cu siguranță va avea un mai mare impact vizual asupra privitorului. Mereu ceva deosebit și totodată unicat ofera o imagine prestanta siglei d-voastră. Gravura mecanică se poate realiza pe lemn, sticlă , metal, plastic.
Spre exemplu, cel mai des folosit material este metalex-ul: plăcută aurie/ argintie cu scris negru prin gravare.
Precizia și perfecțiunea gravării mecanice sau cu laser deschide posibilități nelimitate: orice simbol, orice formă, pornind de la semnătura proprie sau amprentă partenerului până la un portativ cu note muzicale, scris în miniatură – alături de noi personalizările au personalitate.
Produsele finite sunt de multe feluri: gravura lemn, gravura metal, gravura sticla, gravura inox etc