Lucrari speciale pentru placute firme, prin gravura laser sau gravura mecanica. Placi firma gravare sau personalizate prin printare direct pe material sau chiar transfer termic. Placute birou pentru usi sau semnalizare cladiri de birouri.
Produse finite: placi gravate prin gravura computerizata, signalistica birouri, plachete gravate, plachete personalizate, placute metalice gravate

Avem 15 ani de experienta in domeniu de gravare!

Studiu de caz

solutii decupare litere placute logo personalizate

Pentru acest caz am venit cu o propunere agreata de client: doua placute PVC plexy suprapuse si litere volumetrice decupate

Noi putem oferi o serie de solutii tehnice ce se personalizeaza in functie de cerintele clientilor prin: gravura metal, gravura sticla, gravura plastic, gravura lemn.

Vrei sa afli solutiile tehnice oferite de noi pentru personalizare in general? Acceseaza pagina noastra de personalizari.

simulare grafica placuta firma logo intrare decupate litere volumetrice

Am prezentat clientului varianta simulata a propunerii de placuta. Cu o experienta in domeniul creatiei publicitare si avand la baza pasiunea, creativitatea si rabdarea satisfacerii nevoilor clientilor, OPTIM BIROU, oferim o gama larga de servicii si solutii de promovare.
NOU!!! De acum putem oferi si simulare grafica online LIVE prin video streaming, clientul poate vedea si interactiona cu noi in momentul realizarii graficii aferente. Contacteaza-ne pentru o programare.NOU!!!

ofertare persoanlizata client productie publicitara signalistica

Ofertarea proiectelor de gravură, in special pentru placutele gravate firma presupune:

  1. Conceptualizarea graficii și a textului dorit.
  2. Simularea grafica aferentă (2D sau chiar 3D, in functie de cerinte client)
  3. Propunerea către client a dimensiunilor recomandate și stabilirea prețului pentru lucrare
  4. Preluarea dorintelor de modificare
  5. Finalizarea ofertei
placuta decupate litere suport baza plexy printare UV si distantieri

Punerea in productie presupune etapizarea in functie de termenele de livrare dar si de procesele aferente finalizarii produsului.

Unele solutii presupun timp indelungat pentru obtinerea produselor dorite, noi cautam sa armonizam realizarea in timp util cu pretul final si calitatea propusa clientului.

placute montaj cu distantieri decupate litere cu suport baza plexy printare UV

In acest caz s-a realizat montajul la sediu clientului

Livrarea se poate face la sediul clientului prin curier sau la showroomul nostru din zona piata Alba Iulia, b-dul Burebista.

Sau putem face noi montajul la sediu client.

Pentru mai multe detalii va rugam accesati pagina de contact

Poti face singur grafica!

Programul nostru de design iti permite sa iti alegi materialul, sa adaugi poze si sa editezi textele dorite, cu posibilitatea repozitionarii in placa sau a redimensionarii acesteia si iti ofera pretul aferent.

CONFIGURATOR GRAVARE

(click aici)

Preturile pentru gravare pornesc de la 150 lei si putem sa va facem o oferta personalizata in functie de materiale si cantitate dar si de solutiile de productie si design.

Noi iti oferim din partea noastra 15 minute gratuite per comanda, pentru conceptualizarea de principiu a ofertei. Apeleaza si la Programul nostru NOLOST prin care va oferim servicul de simulare grafica contracost dar care se deduce integral din suma facturata in cazul unei comenzi finalizate.

Ne poti vizita dar NUMAI CU PROGRAMARE PREALABILA si la magazinul de gravare mecanica si gravare laser la adresa mentionata in pagina de contact.

Placutele pentru usi de birouri sunt utile deoarece ofera informatii eficiente despre departamente, localizare persoane, etc.

Alte utilizari:

  • Placute numerotare vestiare
  • Placute numerotare scaune sali de conferinte
  • Placute numere inventar
  • Placute garderoba
  • Placute numere camere hoteluri sau pensiuni

Dimensiuni si Personalizare


Placutele usi birouri pot fi de orice dimensiune dar noi recomandam sa nu depaseasca 40×30 cm. Personalizam placute usa birou  cu numere (de exemplu) foarte mici (3×2 cm) pana la placute mari (40×30 cm). Personalizarea placutelor gravate mai presupune alegerea formei, culorii/materialului, continutului (inclusiv simboluri si logo-uri) si a fontului.

Materiale si executie


Placutele usa le realizam cu o gama larga de variante dar cel mai des folosite sunt:  auriu periat si argintiu periat. Materialul din care sunt facute este de tip dublu-strat: cel de suprafata este metalizat iar cel de pe spate dintr-un plastic special ABS care are rolul de suport si de culoare pentru textul gravat.

Executam placute usi prin gravare pe placuta (gravura computerizata), procedeu ce asigura calitatea superioara a produsului final.

Oferim clientilor nostri simulari grafice 3D pentru vizualizare completa a produsului ce urmeaza a fi comandat.

Aveti nevoie de o oferta personalizata pentru gravare? Completati formularul de mai jos iar noi in cel mai scurt timp va contactam.

Experiența noastră confirmă că o personalizare realizata prin gravură, fie ea gravura mecanica sau gravura laser, cu siguranță va avea un mai mare impact vizual asupra privitorului. Mereu ceva deosebit și totodată unicat ofera o imagine prestanta siglei d-voastră. Gravura mecanică se poate realiza pe lemn, sticlă , metal, plastic.
Spre exemplu, cel mai des folosit material este metalex-ul: plăcută aurie/ argintie cu scris negru prin gravare.
Precizia și perfecțiunea gravării mecanice sau cu laser deschide posibilități nelimitate: orice simbol, orice formă, pornind de la semnătura proprie sau amprentă partenerului până la un portativ cu note muzicale, scris în miniatură – alături de noi personalizările au personalitate.
Produsele finite sunt de multe feluri: gravura lemn, gravura metal, gravura sticla, gravura inox etc

Exemple de solutii tehnice pentru produsul tau

Simulari grafice 3D pentru produsul tau

CERERE OFERTA

Aveti nevoie de o oferta personalizata pentru gravare? Completati formularul de mai jos iar noi in cel mai scurt timp va contactam.