Promovarea in mediul online prin intermediul retelelor sociale a devenit o modalitate tot mai raspandita de a propaga continutul cu caracter mediatic.

Exista ca in orice domeniu, niste etape aparent simple insa totusi destul de complexe de realizat in vederea unei campanii de promovare de succes pe reteaua de socializare Facebook ( cea mai raspandita din zilele noastre) cu peste 6.1 milioane de romani conectati pe aceasta retea si 1,23 miliarde de utilizatori pe luna a retelei sociale.

Precum un studiu arata ca, aceasta retea de socializare a adus „parintelui” sau Mark Zuckerberg titlul de cel mai tanar miliardar cu o avere de 34.8 miliarde de dolari, dovedind astfel ca reteua este profitabila. Acest lucru determina faptul ca si afacerea dumneavoastra promovata in mediul online prin intermediul Facebook, va poate rotunji conturile atata timp cat publicitatea retelei este folosita la maximum potential.

 

Pasii incipienti pe care trebuie sa ii urmarim pentru a incepe cu dreptul campaniile Facebook:

– Creare cont facebook

– Personalizare pagina

– Creeare informatii suplimentare ( Harta, program, preturi etc )
– Inserare continut media reprezentativ ( fotografii, videoclipuri, articole etc)
– Campanii Facebook ADS

– Postari cat mai dese

– Continut clar si atractiv

 

FIRMA NOASTRA VA OFERA OPORTUNITATEA DE A ACHIZITIONA UN PACHET PROFESIONIST DE PROMOVARE FACEBOOK, LA OFERTA DE NEEGALAT PE PIATA. DACA NU NE CREDETI PE CUVANT  TRIMITETI-NE UN MAIL LA ADRESA office@optimbirou.ro, IMPREUNA CU CEREREA DUMNEAVOASTRA SI VA VETI CONVINGE !

Pachetul include:
– Campanii pentru cresterea numarului de like-uri
– Campanii pentru cresterea reach-ului
– Campanii speciale-oferte
– Campanii de engagement
Acest serviciu este disponibil doar la incheierea unui contract de minim 6 luni.

 Toate fotografiile, videoclipurile si tematica postarilor este furnizata de catre client. Daca se doreste implementarea si cautarea materialelor de catre firma noastra se vor percepe taxe aditionale personalizate conform cererii dumnavoastra.