Daca nu puteti vizualiza acest newsletter accesati aici on-line

Leu emailsigla optim birou3PROMO-GREEN2_01_04

Productie publicitara – Tipografie – Grafica DTP - Web Marketing

Site-ul d-voastra nu se regaseste pe Google in primele pagini?!

Doar pana pe 15 Mai 2015 va oferim consiliere on-line GRATUITA pentru adaptarea site-ului d-voastra sa devina mobile-friendly.

Incepand cu 21 Aprilie 2015 Google a schimbat politica Google ranking odata cu expansiunea tot mai agresiva a noilor mijloace de comunicare in masa, si anume telefoanele mobile si tabletele.

Studiul lor arata ca peste 60 % din utilizatorii motorului de cautare Google il acceseaza de pe un device mobil, in consecinta cei de la GOOGLE au impus ca toate site-urile sa aiba un continut HTML prietenos fata de mobile si tablete.

In prezent, GOOGLE penalizeaza site-urile care nu sunt mobile-friendly, acestea riscand practic sa ajunga "uitate" pe ultimele pagini ale motorului de cautare, ceea ce ar determina o popularitate foarte scazuta a platformei respective.

Ce inseamna ca site-ul d-voastra sa fie adaptat HTML pentru vizualizare pe mobile?

Presupune convertirea site-ului respectiv pentru a fi vizibil de catre echipamentele mobile de genul: tableta, telefon mobil, astfel incat utilizatorii acestor device-uri sa nu aiba probleme de citire a textelor sau accesare a unor linkuri cum se intampla pana de curand cu majoritatea dintre site-urile indexate de catre Google.

Ce puteti face?

In primul rand trebuie sa verificati daca site-ul d-voastra este adaptat pentru vizualizarea pe mobile. Practic, toate site-urile pot fi vizionate de pe mobile, insa doar cele adaptate pentru vizualizarea pe mobile prezinta informatia intr-um mod lizibil. Pentru mai multe detalii accesati urmatorul link care va indruma cum puteti afla acest lucru.

Actionati cat mai repede, pentru ca orice intarziere "va arunca in necunoscut"...fata de Google.

Noi va oferim consiliere online GRATUITA.

Aceasta oferta este valabila doar pentru persoane juridice si doar pana pe 15 Mai 2015.

Daca site-ul are probleme de vizualizare fata de mobile atunci puteti apela la noi sa va consiliem gratuit in aceasta priviinta.

Trimite-ti un mail cu site-ul d-voastra la adresa noastra office@optimbirou.ro iar in cel mai scurt timp va vom raspunde cu privire la pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru rezolvarea acestei probleme.

Contactati-ne pana pe 15 Mai 2015 si veti avea o reducere de 15% pentru orice serviciu al firmei noastre in domeniul Marketing-ului On-line.

 Alegeti Optim Birou pentru ca avem experienta de peste 10 ani in advertising

 Sunati iar noi va dam idei. "Ideile nu costa, lipsa lor: DA!"

Ati vizionat noul nostru video-clip de prezentare a servicilor noastre?

Animatia grafica si muzica sunt creatiile noastre. Si pentru d-voastra putem realiza acest gen de promovare, implementata ulterior pe platformele d-voastra media (FACEBOOK, YOUTUBE, Twitter, LinkedIN)

Serviciile noastre sunt complete in domeniul Marketingului On-line, acoperind bineinteles si acest domeniu de adaptare site pentru mobile-friendly.

1. Promovare Social Media: Metoda revolutionara de promovare specifica acestor timpuri. Comunicarea este cel mai important lucru, iar firma dvs trebuie sa ramana mereu in contact cu clientii dvs. Metoda cea mai raspandita este o campanie Social Media, unde puteti sa fiti in contact mereu cu clientii dumneavoastra. Serviciile includ, promovarea Youtube, promovare Facebook, precum si alte retele de socializare ( Printerest, LinkedIN, Twitter, REDEDIT, GOOGLE+, etc.)

2. Web design: Categoria ce implica aspectul firmei dumneavoastra in mediul virtual. Pagina de internet este practic imaginea cu care firma dumneavoastra se prezinta in fata publicului virtual. Este interfata relationara dintre client si firma, portalul de relatie de business, unde clientul intra in contact cu produsele, si realizeaza finalmente si vanzarea.

3. Soft de optimizare vanzari - CRM : CRM-ul reprezinta un soft de management ce ajuta foarte mult la stabilirea unei comunitati in cadrul clientilor dumneavoastra. Cu ajutorul acestui soft inteligent va puteti selectiona clientii in functie de categorii si comercializa oferte speciale pentru cei fideli. Mai mult, platforma este o baza de date care culege informatii despre clientii dumneavoastra pe baza tranzactiilor facute de acestia, oferind si un raport detaliat, si atentionandu-va cand apar oportunitati cu privire la un client, cand puteti face up-sell sau cross-sell, ce produse ii puteti oferi, ori ce reduceri aferente. Bonus, cu ajutorul acestui soft puteti realiza o campanie de e-mailing targetata, prin care trimiteti informatii selectate la ce clienti doriti, in functie de criteriul de departajare pe care dumneavoastra l-ati implemetat.

4. Optimizare SEO : Reprezinta procesul de urcare al site-ului dvs in rank-ul de cautare a Google, astfel incat pagina dumneavoastra sa fie in topul cautarilor si traficului pe domeniul in care activati.

5. Campanii de e-mailing: Campaniile de e-mailing sunt o foarte buna sursa de promovare. Cu ajutorul unui newsletter iti poti promova usor si cu succes afacerea si produsele tale. Aceasta campanie poate fi rulata direct din site sau cu ajutorul soft-ului CRM (recomandat)

6. Campanii PPC: Campaniile PPC (pay-per-click) sunt campanii platite pentru ca afisul sau produsul dumneavoastra sa fie promovat sub titlu de reclama. Se pot realiza campanii PPC prin Google Ads, Facebook Ads, sau Youtube ads PPV (pay-per-view). Eficienta acestor campanii este garantata si a devenit un "must" pentru industria de promovare online.

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru, in urma unui apel telefonic sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Ajutati-ne sa mentinem mereu actualizata lista potentialilor nostrii clienti: daca nu mai doriti sa primiti ofertele noastre va rugam sa ne instiintati. Scopul nostru este de informare intr-un mod respectos si onest a d-voastra, tocmai de aceea va ramanem recunoscatori fie ca doriti ori nu, sa mai fiti informati pe viitor.

 Copyright © www.optimbirou.ro
Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: office@optimbirou.ro