Bucurati-va de sarbatori cu un nou model de felicitare: Felicitare 3D – realitate augmentata. Aveti alaturat un model video. Produsul standard (modelul din video) il puteti comanda la rubrica de shop. Daca doriti aplicarea de Realitate Augmentata, conform video sau chiar personalizarea acesteia (text personalizat, modele 3D sau obiecte scanate 3D) va rugam sa ne contactati pentru ofertare personalizata special pentru d-voastra.

Felicitarile noastre sunt deosebite si speciale.

Atentie preturile din shop-online sunt disponibile doar pe suport hartie, pentru Felicitari electronice pentru trimitere pe email va rugam sa ne contactati pe email pentru oferta personalizata: office@optimbirou.ro

Va propunem doua model de felicitari:

  1. Felicitari electronice pentru trimitere pe email.Aveti nevoie urgenta de o felicitare personalizata pe suport digital pentru a fi trimisa catre clientii d-voastra?Noi va putem ajuta:
    • personalizam felicitarea (o poza sugerata de d-voastra sau din galaleria noastra de propuneri)
    • incorporam felicitarea in modul html in cadrul email-ul d-voastra template pe care d-voastra tebuie doar sa le trimiteti catre clientii d-voastra.
    • (optional) trimitem in calupuri de sute sau chiar mii de mailuri catre clientii d-voastra sau catre o lista de clienti potentiali din bazele noastre de date
  2. Felicitari pe suport hartie.

Pentru a produce aceste felicitari pe hartie fotografica, echipa noastra utilizeaza un echipament special de print inkjet, 5400 dpi.

Imaginile sunt cu titlu de sugestie, orice client putand apela la orice imagine dorita pentru aceasta felicitare.

Preturile difera in functie de cantitatea comandata, pentru pretul concret in functie de cantitatea pe care o doriti apelati la calculatorul comenzii din aceasta pagina.

Daca doriti aplicarea de Realitate Augmentata, conform video sau chiar personalizarea acesteia (text personalizat, modele 3D sau obiecte scanate 3D) va rugam sa ne contactati pentru ofertare personalizata special pentru d-voastra cu preturi atractive.