Noi va oferim servicii de administrare site-uri cu posibilitea animarii acestora astfel incat sa fie cat mai atragatoare catre vizitatori.

[etable caption=”Pachete abonamente lunare administrare site” width=”500″ colwidth=”20|100|50″ colalign=”left|left|center|left|right”] Pachet abonament lunar Basic,50 euro
administrare site + useri + pagini
5 ore incluse in pret
Pachet abonament lunar Premium,100 euro
administrare site + user + pagini + articole;
10 ore incluse in pret
Pachet abonament lunar Vip,200 euro
administrare site + user + pagini + articole + produse
15 ore incluse in pret

[/etable]

Avantaje:

  • Beneficiati de o reducere de  66 % (de la pretul standard de 30 euro +TVA pentru consiliere in domeniu online si Social Media)
  • Putem sa va personalizam si administram website-ul d-voastra pentru a fi mai atragator pentri vizitatori.

„Da viata site-ului tau!” – Animeaza-ti site-ul si customizeaza-l in asa fel incat sa devina o placere vizuala pentru cel ce navigheaza pe platforma ta.

Prima impresie conteaza oriunde in lume, in orice domeniu. Modul cum te prezinti, ca persoana, ca firma, ca entitate, va determina reactii din partea interlocutorilor, internautilor, partenerilor etc.

Majoritatea dintre detinatorii de platforme online (site-uri) aleg sa prezinte design banal si nu realizeaza ca si modul in care isi cosmetizeaza site-ul poate atrage mai multi vizitatori.

Echipa noastra propune mai multe modalitati de animare a site-ului, modalitati prin care site-ul tau va capata o interfata noua si prietenoasa.

1. Slideshow-uri de prezentare.

Slideshow-urile sunt usor de implementat, si de asemenea sunt foarte utile deoarece prin intermediul acestora poti creea o prezentare a unui produs, a site-ului, sau a unei pagini, si mai mult de atat, poti creea o legatura, o scurtatura catre pagina respectiva, care probabil, un vizitator obisnuit nu ar fi ajuns sa o acceseze. Fie ca folositi o serie de imagini statice, fie ca apelati la animatii de genul GIF sau Flash, in toate cazurile reactia vizitatorilor va fi pozitiva si mai ale s PARTICIPATIVA. Model aici -> http://www.goldcars.ro/

2.Video prezentari.

O video prezentare este o carte de vizita online facila, accesibila si mai ales profesionista. Atunci cand iti prezinti compania, produsul, campania, personalul etc, este recomandat sa o faci video neeaparat. Video-urie sunt cel mai bine indexate de catre motoarele de cautare, determinand un ranking mai bun al site-ului d-voastra.

„O imagine face cat o mie de cuvinte” – Fred R. Barnard.

Dar cum traim in era video tehnologiei, publicul a devenit mult mai atras de prezentarile video, iar atentia lor este captata de  peliculele de prezentare. Model aici -> http://www.optimbirou.ro/portfolio/web-design-by-optim-birou/

3.Customizarea site-ului prin pop-up-uri

La acest capitol putem jongla cu prezentarea deoarece, animatiile pot fi integrate intr-un site prin mai multe forme.

Putem alege integrarea unei animatii printr-un script, plugin, modul pe care sa il implementam pe o pagina a site-ului. Exemplu: http://www.optimbirou.ro/campanii-de-promovare-web-marketing/gazduire-web/

4. Animatii 3D html5 pe suport javascript

O alta modalitate de implementare a animatiei in site-ul tau o reprezinta chiar prezentarea unor simulari 3D, pe suport javascript HTML5.

Echipa noastra  este experta in realizarea de materiale grafice 3D si video animatii 3D. Vezi aici o serie de modele realizate de comunitatea HTML5 three.js -> link

Mentionam ca FLASH-ul este deja perimat ca varianta de animare site deoarece NU POATE FI INDEXAT DE CATRE GOOGLE iar in ultima vreme problemele de securitate determina o MARE VULNERABILITATE in cadrul navigatii pe browsere, in special Mozilla.

5. Animare comunicare cu vizitatorii prin CHAT PLUGIN-uri.

Comunicarea directa cu vizitatorii sitului d-voastra este modalitatea cea mai directa de convertre a respectivului vizitator in client. Plugin-uri-le de Facebook Comments si Like pagina Facebook sunt cele mai utilizate deoarece va asigura o comunicare directa cu clientii prin cel mai cunoscut suport Social Media si anume Facebook.

Plugin-urile propuse de noi vin sa completeze efortul necesar pentru fiecare site in parte de a stabili o relatie cat mai directa si eficienta cu clientii potentiali. Vezi aici -> http://www.optimbirou.ro

Oferim consiliere gratuita cu privire la animarea site-ului si realizam impreuna noua dumneavoastra imagine de prezentare.

Mai jos va prezentam modul de acces pentru consiliere gratuita:


[member] Va rugam sa dati click pe acest mail office@optimbirou.ro si veti trimite in atentia noastra doleanta d-voastra de consiliere gratuita pentru site-ul d-voastra
[/member]