Cauti clienti noi pentru afacerea ta?

Lasa-i sa vina singuri sa te caute!

90% din populatia Romaniei utilizeaza internetul si o mare parte din ei folosesc motorul de cautare Google drept default. Ce este mai avantajos? Sa cauti tu clientii prin actiuni de promovare stohastice cu rata de succes de maxim 1%? Sau sa iti atragi clientii deja interesati de genul de servicii sau produse pe care tu le oferi?

Concurenta ta deja stie ca Adwords Google este varianta cea mai buna. Apeleaza la o echipa de specialisti in Adwords, instruiti chiar de Google in spiritul de profesionalism pentru serviciile oferite de noi.

1. Cum poti sa imbunatatesti vizibilitatea afacerii tale in cautarea Google?

Criteriile de cautare si relevanta stabilite de catre Google se schimba in mod dinamic de-a lungul timpului. Doar un specialist te poate ajuta in acest domeniu asa de schimbator. Nu apela la asa- zisi „freelanceri” care iti promit un ranking maxim cu un buget redus. Daca ar fi asa de ieftin atunci si CONCURENTA TA ar investi intr-o campanie de acest gen. Cauta sa accesezi in acelasi timp si un pachet SEO (de optimizare site dupa criteriile de cautare Google) pentru ca efectele investitiilor Adwords sa se mentina si amplifice folosind aceasta parghie de optimizare organica.

2. Care este secretul Adwords Google?

„E greu sa pornesti locomotiva, dar inertia nu este suficienta in mentinerea deplasarii acesteia”. Acesta este secretul. Pornesti greu o locomotiva, dar ulterior te poti folosi de inertia acesteia. Nu uita insa sa urmaresti sa nu se opresca din nou! Caci iar trebuie sa investesti un efort mare sa o repornesti. Continuu trebuie sa investesti o suma modica de mentenanta.

3. Ce buget este necesar obtinerii obiectivelor stabilite in prealabil?

Orice cont de Adwords presupune o serie de setari si actalizari personalizate special petru site-ul sau afacerea ta. Initierea acestor operatiuni cere timp dar mai ales experienta: pornind de la re-marketing (urmarirea click-urilor si optimizarea afisarilor in functie de istoricul acestora) pana la creearea de bannere si imagini de promovare care sa il determine sa actioneze. Degeaba un client acceseaza pagina Google cu linkul tau daca nu este stimulat sa dea click pe el. Iar ulterior, degeaba da click pe link-ul tau daca nu primeste informatii clare si la obiect cu in conformitate cu dorinta sa pentru a-l determina sa plaseze comanda. Chiar daca pornim de la 300 euro per luna pentru contul de setare Adwords (minim recomandat) trebuie sa avem in vedere si bugetul separat de cheltuieli propriu-zis pentru poblicitatea Adwords: Pay per click, Pay per view care presupune tot la fel un minim de 300 euro recomandat.

4. Exista posibilitatea unor bugete mai reduse?

Intr-adevar investiile lunare estimate de catre noi sunt estimate pentru o afacere medie care isi propune obtinerea unor ranking-uri Google maxime, prima pagina, poate chiar in primele trei ranking-uri. Depinde insa si de concurenta de pe piata la care te adresezi si de activitatea pe care o desfasori. In vanzare electronice, de exemplu, bugetul trebuie chiar multiplicat pentru ca exista deja site-uri care investesc lunar mii de euro in genul acesta de publicitate.

Putem discuta si despre bugete mai mici dar datoria noastra este sa va consiliem ce este mai bine pentru afacerea d-voastra.

5. Ce iti garantam?

Experienta noastra si mai ales rezultatele noastre le poti descoperi in urma unei intalniri stabilite prealabil in functie de necesitatile de promovare personalizate pentru site-ul tau. Poti ajunge in primele pagini de cautare, sau chiar prima pozitie, dar noi iti garantam acest lucru doar daca urmezi sfaturile noastre de investitii promotionale.

6. Ai reusit.

In termen de 3-6 luni ai posibilitatea sa iti atingi obiectivele de promovare, iar ulterior poti redimensiona bugetul astfel incat sa apelezi doar la o mentenata a imaginii publicitare pentru afacerea ta.

GRATIS!!! Castigi  o prezentare video cu animatie 3D asemanatoare cu cea din linkul de mai jos pentru orice comanda de minim  1000 euro din serviciile noastre de Marketing online. Oferta valabila numai pana pe 25 iulie 2015.

 Doresti mai multe informatii?

Noi iti putem oferi servicii profesioniste de consiliere in acest domeniu

De ce la noi?

Avem o experienta de peste 10 ani in advertising si de peste 15 ani in afaceri B2B. AM CRESCUT odata cu INTERNETUL, dar iti oferim o promovare digitala din perspectiva MIX-ului de MARKETING, imbinand teoria cu practica.

Contacteaza-ne ACUM!

Daca ne apelezi pana pe 25 iulie 2015, vei primi

Un voucher reducere de 10% pentru unul dintre serviciile noastre de Marketing Online, valabil pana la sfarsitul anului 2015.

Trimite un email la adresa noastra office@optimbirou.ro iar in cel mai scurt timp iti vom raspunde.

Contacteaza-ne iar noi iti dam idei. „Ideile nu costa, lipsa lor: DA!”

Serviciile noastre sunt complete in domeniul Marketingului On-line, acoperind bineinteles si acest domeniu de Adwords Google.

1. Promovare Social Media

2. Web design

3. Soft de optimizare vanzari – CRM

4. Optimizare SEO

5. Campanii de e-mailing

6. Campanii PPC