Social engineering conceptCauti clienti noi pentru afacerea ta? Lasa-i sa vina singuri sa te caute!

Solutia de business eficienta si rapida este implementarea unei campanii de Adwords.

Va oferim suportul nostru integral in realizarea si conceptualizarea unei campanii de Adwords in functie de bugetul alocat de dumneavoastra in vederea realizarii acestei campanii.

Pasul primordial pentru a incepe o conceptualizare a unei campanii de Adwords  este stabilirea bugetului pe care doriti a se structura reclama dumneavoastra, si tocmai din acest motiv echipa noastra va ofera un discount de pana la 20% la pachetele de Adwords in functie de bugetul alocat de dumneavoastra, daca activati unul dintre serviciile noastre pana la data de 24.06.2015.

Trimite-ne comanda ta prin email la adresa office@optimbirou.ro

Mai mult de atat, pentru a completa pachetul dumneavoastra business va mai oferim o solutie profesionista, care poate fi imbinata cu campania Adwords, ce implica gestionarea atat a clientilor vechi cat si a clientilor noi. Softul CRM este alegerea si recomandarea noastra profesionista pentru gestionarea fluxului de clienti, creare de campanii de emailing, pentru mai multe detalii  http://www.optimbirou.ro/campanii-de-promovare-web-marketing/crm-365/

O investitie strict necesara echipei d-voastra de vanzari!

Pentru mai multe detalii, comenzi si consultanta va asteptam intrebarile pe adresa de mail office@optimbirou.ro