In mare parcare Carrefour Colosseum Chitila am descoperit mai ieri un interesant loc parca venit din basme. „Basme cu cai” se numeste (scuze cacofonia ” cu ca” dar este originala, de la organizatorii acestui loc) si creeaza o nota pitoreasca in ansamblul distractiilor bucurestene.

Cavaleri, domnite, cai si bineinteles un BALAUR- tot ce visezi cu ochii deschisi cand rostesti cuvantul „basme”.

Profesionistul din mine a accesat imediat site-ul www.basmecucai.ro si trebuie sa recunosc ca arata destul de bine. Cu mici greseli de design per ansamblu. Suplimentar, site-ul nu parea a fi responsitive pentru mobil, lucru care cred ca este penalizat si de Google, in mod cert.

Ce am remarcat ca ii lipseste este INTERACTIUNEA directa cu vizitatorul online. Aici sigur avea nevoie de un tur virtual 360. Tocmai de aceea, mai jos mi-am permis sa va prezint eu un tur virtual pentru a vedea cum ar arata si pe site-ul oficial. Imaginea panoramica nu s-a facut cu instrumente si in conditii profesioniste (eu eram in trecere pe acolo, nu eram pregatit) tocmai de aceea imi exprim scuzele de rigoare pentru calitate.

[sphere 3172 autoload]

Biletele se pot cumpara doar de pe www.blt.ro (nu au vrut sa se complice cu mai multe variante?).  Au si bilete electronice dar in loc sa stimuleze clientul in operarea cu astfel de gen de bilete, cer acestuia sa printeze biletul, si daca clientul nu vine cu biletul printat atunci poate plati o taxa egala cu valoarea biletului (cata ipocrizie, de ce sa te mai complici si nu ii spui direct clientului: „plateste, uitucule, ca platesti bine”). O gestionare simpla a biletelor care sa excluda printul efectiv se putea face foarte usor, dar de ce sa dam ideii GRATUITE?

Filmarea videoclipurilor din spectacol a fost facuta cu telefonul, cred (defocalizare, miscare sacadata, etc) dar sa nu cerem acum foarte multe. Iar trailer-ul e o joaca de copii (durata: 7 secunde!!!!!) facuta in Movie Maker, poate de catre un internaut aflat in recreatie la gimnaziu.

Spectacolul insa merita vazut, este ceva special si mai ales pentru cei mici este o ocazie de a visa cu ochii deschisi povestile cu Ilene Cosanzene si Feti-Frumosi. Mai ales daca spectacolul va reusi pe viitor sa introduca mai multe elemente narative de fictiune. Vizitati site-ul www.basmecucai.ro iar ulterior  incercati sa va aduceti prichindeii, ma rog in cazul in care se mai fac spectacole ca in ultima vreme din cauza vremii s-au amanat.

Mai mult, se ofera si echitatie, si pentru tine ca adult dar si pentru copii, merita incercat.

Nota: Am spus o poveste nu prea cunoscuta pentru ca orice promovare media fie ea si online ajuta genul acesta de afacere inedita si interesanta. La mai mare!