Regulamentul Concursului Joaca Leapsa Organizat de S.C CONTUR DIVERS SRL

Art. 1. Organizatorul Campaniei:

Organizatorul concursului Joaca Leapsa este compania S.C. Contur Divers SRL. cu sediul în Bucuresti, Blvd Basarabia nr 57, CIF: 3170263, Înregistrata în Registrul Comertului sub. Nr. J40/17399/1992 reprezentata de Eugen Lovin cu functia de Director Vanzari.

Campania se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, dar nu inainte de a anunta publicul in prealabil.

Art. 2. Durata si aria de desfasurare a Campaniei:

Perioada de desfasurare a prezentei CAMPANII va fi 20 Iulie 2015 – 26 August 2015. Aria de desfasurare a CAMPANIEI este exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Art. 3. Drept de participare:

La aceasta CAMPANIE pot participa toate persoanele fizice care au varsta de cel putin 18 ani impliniti la data inceperii CAMPANIEI, domiciliul in Romania si care indeplinesc celelalte conditii prevazute de prezentul regulament.

La aceasta CAMPANIE nu pot participa angajatii firmei S.C. CONTUR DIVERS SRL, precum si orice alte persoane care au legatura directa cu aceasta CAMPANIE.

Art 4. Mecanismul de desfasurare

Tema concursului: Joaca Leapsa

Pentru a participa la concursul “Joaca Leapsa”, utilizatorii trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

  1. Sa se inscrie in concurs dupa modelul urmator: in doar 3 PASI:

a. Like la pagina noastra de facebook

b. Share la postarea de pe facebook cu mesajul: JOACA LEAPSA!

c. Inscrie-te in concurs printr-un comentariu pe concurs leapsa

Vrei sa primesti GRATUIT si FARA TRAGERE LA SORTI un tablou sau tavan fals fotoluminos?

a. Like OPTIMBIROU facebook

b. Share la postarea de pe facebook cu mesajul: JOACA LEAPSA!

c. Apeleaza TU sau RECOMANDA serviciile noastre din domeniul MARKETING ONLINE pentru suma minima de 35 euro + TVA pentru un magnet personalizat cu poza dumneavoastra, 50 euro + TVA pentru un tablou mic dimensiuni 30x20cm foto-luminos, 70 euro + TVA pentru un tablou mare dimensiuni 70×50 cm foto-luminos, respectiv 100 Euro + TVA pentru un set de Tavan Fals foto-luminos.

d. Revendica-ti premiu FARA TRAGERE LA SORTI pe revendicare

 

2. Sa accepte termenii si conditiile organizatorului.

Organizatorul nu isi asuma nicio responsabilitate referitor la completarea informatiilor solicitate, avand drept consecinta imposibilitatea participarii la concursul Joaca Leapsa sau a contactarii telefonice ori pe email a participantului in eventualitatea in care va fi desemnat castigator.

Dupa validarea inscrierii, participantul poate distribui informatiile din platforma Optim Birou pe retelele online disponibile.

Un participant va avea dreptul sa participe cu o singura inscriere la concurs. In cazul in care Organizatorul va identifica mai multe aplicatii ale aceluiasi participant, dar cu informatii eronate, acesta isi rezerva dreptul a anula toate aplicatiile sale si participarile acestuia la concursurile organizate de Optim Birou.

Data limita de inscriere 26 august 2015, ora 23:59:59.

Art. 5. Premiile Campaniei si acordarea acestora

In cadrul Campaniei “Joaca Leapsa”se vor acorda urmatoarele premii:

  • 3 Tablouri Dual-View, foto-luminoase, dimensiuni 30×20 cm / 20×30 cm diferite modele alese din galeria noastra de pe site, sectiunea produse-fotoluminoase in limita stocului disponibil.
  • 1 Tablouri Dual-View, foto-luminoase, dimensiuni 70×50 cm diferite modele alese din galeria noastra de pe site, sectiunea produse-fotoluminoase in limita stocului disponibil.
  • 1 Tavan fals foto-luminos, diferite modele alese din galeria noastra de pe site, sectiunea produse-fotoluminoase
  • 1 Tavan fals foto-luminos, diferite modele alese din galeria noastra de pe site, sectiunea produse-fotoluminoase in limita stocului disponibil.
  • 20 Magnete de frigider personalizat cu fotografia dumneavoastra

Castigatorii isi pot ridica premiul numai la de la Show-roomul nostru din zona Piata Alba Iulia, Bucuresti, Blvd. Burebista nr3, bl D16, Sc 4, Parter, Spatiu Comercial Optim Birou. Premiul nu poate fi transformat in bani sau produse. De asemenea, Organizatorul nu asigura niciun alt cost pentru deplasarile la locatia de unde isi pot ridica premiul.

Valoarea totala a premiilor este de 835 Ron.

Nu se permite acordarea contravalorii în bani sau schimbarea premiilor oferite în cadrul acestei campanii.

Art.6. Desemnarea Castigatorilor

Desemnarea castigatorilor va avea loc pe data de 7 August 2015 Ora 15:00.

Un participant nu poate fi desemnat castigator decat o singura data. Daca dupa ce un participant a fost declarat castigator, la urmatoarea editie a concursului Joaca Leapsa organizat de Optim Birou, acesta nu se va mai putea inscrie in concurs. Restul participantilor pot participa si la editiile ulterioare ale concursurilor organizate de Optim Birou.

2.Conditii pentru a putea fi declarat castigator:

a Indeplinirea conditiilor mentionate la Art. 4

3.Organizatorul are obligatia de a anunta castigatorul prin mesaj privat pe reteaua de socializare (Facebook) in termen de 48 de ore de la data desemnarii castigatorilor,.

4.In cazul in care unii dintre acesti castigatori nu si-au revendicat premiul ( nu au raspuns mesaj, refuza premiul sau nu respecta conditiile si termenele impuse de prezentul regulament etc.) in cele 48 de ore din momentul contactarii, acestia sunt considerati castigatori nevalidati si vor pierde orice drept asupra premiului castigat.

5.Transportul castigatorilor la sediul Optim Birou pentru ridicarea premiilor cade in sarcina acestora. Daca un castigator nu este din Bucuresti, acesta se obliga sa achite contravaloarea transportului pentru livrarea premiului la adresa mentionata de castigator.

6.In cadrul acestei campanii promotionale, nu se permite acordarea in bani a premiilor. Premiul nu este transmisibil.

7.Castigatorul, prin acceptarea premiului sunt de acord ca Organizatorul sa realizeze poze la momentul inmanarii premiului, folosind inclusiv portretele castigatorului in scopuri de promovare. Organizatorul are dreptul deplin de a utiliza in campanii publicitare materialele audio/video facute, timp de 12 luni de la data finalizarii concursului. Castigatorul nu va putea putea pretinde nicio remuneratie pentru folosirea imaginilor lor sau a vocilor lor in conditiile prezentului regulament.

Art. 7.Regulamentul promotiei

Regulamentul promotiei este disponibil gratuit oricarui participant pe site-ul nostru sau la sediul Organizatorului din Bucuresti, Blvd Burebista nr 3, bl D16, Sc 4, Parter, Spatiu Comercial Optim Birou.

Art. 8. Diverse

Prin inscrierea la Concursul “Joaca Leapsa” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, numele castigatorilor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati din partea Organizatorului.

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei cereri, decizia Organizatorului este definitiva.

In cazul in care un castigator este o persoana pusa sub interdictie ori cu capacitate restransa de exercitiu, acesta este indreptatit sa intre in posesia castigului numai insotit de reprezentantul legal, iar acesta din urma va semna o declaratie prin care Organizatorii sunt absolviti de orice raspundere decurgand din acordarea castigului respectiv, precum si de plata oricaror daune sau alte pretentii de orice natura legate de prezentul concurs, premiul si desfasurarea petrecerii.

Recapitulare perioada concurs:

20 Iulie 2015 – 26 August 2015 (Inscrieri)

30 August 2015 – Desemnarea Castigatorilor