Echipa noastra ofera un serviciu unic in domeniul nostru de activitate! Firma noastra ofera clientilor nostrii, in  anumite conditii  „Serviciul de garantie al satisfactiei”

Acest serviciu presupune o perioada de garantie de 30 de zile pentru anumite servicii prestate de noi, perioada in care noi va stam la dispozitie si va putem modifica pana la maxim 40% din lucrarea efectuata.

Serviciile pentru care noi oferim garantia de satisfactie a clientului sunt urmatoarele:

1. Creeare web-site.

Ai comandat la noi un web-site? Timp de 30 de zile dupa predarea lucrarii catre client, poti apela la modificari GRATUITE care sa faca din tine un CLIENT SATISFACUT de serviciile noastre. Echipa noastra ofera suport GRATUIT pentru modificarea grafica a site-ului cat si pentru implementarea meniului si imaginilor in site, dar nu mai mult de 40 % din structura acestuia.

2. Pregatire grafica DTP

Timp de 30 zile echipa noastra se va obliga sa se refaca grafica la cererea expres a clientului, insa in aceasta oferta NU INCLUDE SI TIPARITURA, ci doar pregatirea grafica a mapei/ flyerului / cartii de vizita/ brosurii etc, dar nu mai mult de 40 % din structura acestuia.

3.  Editare video

– In aceasta perioada de 30 zile, echipa noastra ofera modificari la nivelul continutului video, dar nu mai mult de 40 % din structura acestuia.

GARANTIA SATISFACTIEI SE OFERA DOAR CLIENTILOR CARE AU CONTRACT DE PRESTARE SERVICII CU FIRMA NOATRA S.C. CONTUR DIVERS SRL ( lucru standard in relatia noastra cu clientii), CONDITIA OBLIGATORIE FIIND SUMA MINIMA DE COMANDA DE 100 EURO.