Cum se realizeaza filmarea vizitatorilor de website?

Exista un script care odata instalat filmeaza orice fac vizitatorii pe un website.

De exemplu, aceasta este inregistrarea video facuta pe site-ul www.punktcrm.com

Ulterior accesezi un cont special unde poti vizualiza cine ti-a vizitat site-ul si mai ales ce a facut acolo!

Poti si tu sa accesezi acest cont si vei vedea cine il viziteaza si mai ales ce face.

Dincolo de orice cuvinte, imaginile sunt cele mai graitoare… Dupa cum se vede vizitatorul a intrat pe o pagina si a lecturat articolul.

Putem vedea comportamentul mouse-ului si ce alte pagini a vizitat in cadrul respectivei sesiuni.

Te poate ajuta si pe tine in GOOGLE ADWORDS

Acest instrument este foarte folositor pentru cei care vor sa analizeze cum se comporta clientii potentiali in fata website-ului respectiv.

Putem descoperii ce asteptari au si mai ales ce acceseaza in mod direct si mai ales daca lectureaza in intregime respectiva pagina vizitata.

Vrei sa incerci si tu pentru website-ul tau?

Daca vrei sa testezi cum si ce filmeaza in cadrul unei vizite online pe un site (de exemplu pe acest site www.punktcrm.com) citeste mai jos.

Vrei sa stii cum? Citeste mai jos instructiunile si vei putea singur sa iti configurezi chiar site-ul tau sa filmeze comportamentul vizitatorilor.


[wordpress_social_login] [member]

Varianta 1: Vrei doar sa testezi acest script fara a seta nimic pe site-ul tau?

Trimite un mail pe urmatoarea adresa office@optimbirou.ro si vei primi un cont special de acces pe platforma care gestioneaza site-ul  www.punktcrm.com ca sa vizualizezi ce s-a filmat pana acum. Atentie, numarul maxim de video inregistrate este de 100.

Varianta 2: Vrei sa testezi acest script pe site-ul tau?

Acceseza www.hotjar.com, creaza-ti un cont, alege pachetul Basic(gratuit) si introdu tracker cod-ul oferit de aplicatie in codul html de pe orice pagina dorita din site-ul tau. Bineinteles ca poti face acest lucru daca ai acces la platforma admin a site-ului tau, pentru testare.

Atentie NU DA PAROLA NIMANUI, codul se introduce de tine sau de administratorul site-ului.

Daca nu poti seta contul il putem creea noi si ulterior seta pentru inregistrare film, cu un cost minim, in functie si de doleantele de setare ale clientului.

[/member]