In prezent Servicii SEO au cea mai mare cautare in cadrul serviciilor de marketing online. Teoretic, optimizarea Google se face in mai multe etape, dupa o serie de pregatiri de rigoare. Se cauta cele mai eficiente cuvinte cheie, se optimizeaza site-ul dupa respectivele cuvintele cheie dorite a defini activitatea promovata de respectivul site, se elimina posibile cuvinte cheie negative, linkuri rupte sau backlinkuri care pot ulterior penaliza site-ul.

Ulterior se realizeaza „comunicarea” intre website si Google prin robots.txt si/sau sitemap.
Optimizarea SEO este doar unul din multii pasi pe care trebuie sa ii faci pentru a reusi in marketingul online. Vrei sa vezi unde te aflii tu pe treptele de dezvoltare ale Marketingului Online? Acceseaza articolul nostru: dezvoltarea-marketingului-online-si-unde-te-regasesti-tu

Piata este foarte involburata, iar acolo unde este bulversare pe piata apar imediat si escrocii.

Practic insa, de cele mai multe ori SEO in prezent inseamna un operator PC care apasa pe cateva butoane declarate: „instrumente SEO” si gata optimizarea… Daca intrebi ce a facut concret, deja incep tatonarile spre a vedea ce stii ce, ce nu stii – ca sa stie cum sa te minta mai frumos.

Cea mai comuna escrocherie in SEO este implementarea de backlinkuri false. Poti ajunge repede pe prima pagina de cautare Google dar este periculor pentru ca Google va afla si iti va reduce rankingul.

Cand afli ca traficul tau este bazat pe „steroizi” numiti backlinkuri, iar penalizarea Google a fi pe masura cresterii spectaculoare de trafic steril (adica fara convertiri in clienti sau macar leads-uri) abia atunci iti pui intrebarea: „Ce este SEO si cum pot sa ma feresc de escrocii SEO?”

Acum cateva zile discutam cu un client care rulase cred ca pe toti escrocii SEO disponibili din Bucuresti. Bineinteles ca nici modul de abordare a respectivului client nu era bun. „Vreau sa ajung pe prima pagina, spune-mi cat ma costa si in cat timp!” Daca „expertul” ii spunea ca garanteaza o pozitionare pe prima pagina in cateva luni deja ii devenea client. Bineinteles ca nu reusea sa ajunga pe prima pagina, renunta la munca „expertului SEO” si apela la altul. Si din expert SEO in expert SEO ajunsese pe a patra pagina, de unde era pe a doua pagina initial. Site-ul era facut varza (cu backlinkuri false numeroase) iar cuvintele cheie lipseau cu desavarsire.

La un client, in urma unui „SEO EXPERT”, am gasit 81000 (optzeci si unu de mii) backlinkuri (bineinteles false) de la un singur domeniu (se creiau automat zeci de mii de backlinkuri ca sa „dea bine”).

Escrocherie SEO

Acum noi iti oferim gratuit o analiza a site-ul tau cu privire la backlinkurile existente (daca sunt) si mai ales daca sunt penalizate de catre google.

Completeaza formularul  de mai jos iar noi iti vom analiza GRATUIT din punct de vedere SEO, backlinkurile website-ului tau. Noi verificam si daca a fost penalizat sau este pasibil de penalizare de catre Google pentru backlinkuri posibil false.

Mai mult, vrei sa afli cum sa eviti astfel de probleme SEO?

Vei primi si cea mai citita carte ebook de invatare SEO. Nu trebuie sa inveti cum sa faci SEO ci doar cum sa te feresti de escrocheriile SEO.

Ca sa stii sa te feresti de escrocii SEO cauta sa afli cum gandesc si cum incearca sa te pacaleasca.

Iti oferim si un video demo care arata modul de analiza SEO pe care il facem pentru clientii nostri in cadrul abonamentelor noastre de consiliere marketing online.
[rainmaker_form id=”3882″]